Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDigimon World 4

Playstation 2
Digimon World 4
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  2 september 2005
 • Utvecklare
  Bandai, Atari
 • Antal ägare
  93
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/09 -05 14:47

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet Digimon World 4 så handlar det om ett virus som heter X Virus som håller på och förstör alla andra server i digimon netet.
Din uppgift e att försöka stoppa X Viruset så att den inte förstör eran server; du börjar med att skappa en digimon som du får göra i början du får välja mellan 4 digimon nämligen; Agumon, Veemon, Guilmon, Dorumon alla dessa monster har olika förmågor.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är fantastiskt gjort ett av det bästa spelet som Ban dai har gjort.
Men det jag tycker med spelet är att när man går till ställen så måste det ladda och det kan ta typ tjugo sekunder.
Det är kul att sammarbeta i spelet när man som helst behöver hjälp i början eftersom det är då det svåra kommer att digimon e inte stark i början men efter några lvlar så blir du allt starkare.

Betyg till spelet
Grafiken är bra ett RPG spel som är väldigt kul och köra på detta digimonen ser bättre ut än dom förra spelen som gjordes på playstation.
Spelkänslan det käns väldigt härligt att spela detta man får uppleva många saker i spelet man får allt vara en digimon ingen digimon tamer (digidästinerade).
Ljudet är skönt när det kommer sköna låtar på digimonen, men ljudet fungerar med jättebra effekter de har gjort.
Hållbarheten spelet är ganska långt klarar du det en gågn så får du upp en ny nivå nämligen hard mode du börjar men standard nivå normal sen så klarar du normal så går du över till har mode efter har mode så kommer Very Hard men tyvärr så vet jag inte så mycket om spelet om hur många nivåer som det finns.

Spelet är bra och jag garanterar att det inte är så svårt men bara när du kör i de svårighets graderna men det är det som gör för dig svårt att komma längre i spelet men jag garanterar att spelet e värd pengarna så att ni inte behöver oroa er om spelet.

Med vänliga hälsningar digimon_m!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10