Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Deus Ex

Playstation 2
Deus Ex
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 juni 2002
  • Utvecklare
    Ion Storm
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7

Fler fusk

Fusk

Inskickat av niwn den 21/04 -07 23:20

I början när du ska vänta tills din brorsa kommer. Innan han kommer så skjuter du killen som går runt på bryggan. När din brorsa kommer till dig så pratar du med han. När du får välja vapen så tar du Snipern. När han vänder sig om springer du till stället du kan gå ner i vattnet. Skjut din borsa snabbt i Bak huvudet så han vänder sig om och börjar skjuta dig. När han jagar dig så simmar du till skeppet. Simma upp till ytan så han ser dig. Då kommer han lyckligt vis om du lyckas rätt hoppa in i båten. När han gjort det så springer du genast tillbacka och upp för stegen i vattnet. När du gjort det spring därifrån så fort du kan.

Klara ut det första uppdraget. När du kommer tillbacka till din bas så ska din brorsa möta dig vid ingången. Det gör han inte. Gå in i huset och gå ner till Doktoren. Där ska det ligga en kille som är död. Istället ligger din brosa där, död. Senare i spelet så dödas din brosa. När du får se han (ligga på en bår) Så kommer det inte vara han. Utan den andra killen som skulle vara vid det första stället. Detta fusk är väldigt svårt att utföra tycker jag. Men jag har klarat det 4 gånger nu.

---------------------------------------------------

När du ska försvinna från New York efter att du hjälp din broder så ska du inte gå ut ur hans hus fönster. Utan ta dig ner till källaren och gör ett så kallat "kryp hopp" igenom att trycka på L3 och X samtidigt så att du kommer igenom springan mellan dörren och vägen ut ur källaren. När du väl gjort det så öppnar du brunnen under dig och går igenom kloakerna istället för att ens försöka överleva mot Gunter Herman och Anna Nivara som väntar på dig vid Tunnelbanan.

Ganska bra tips om du har lite liv eller dåliga vapen.

---------------------------------------------------

Detta tips är lite udda. Men det är rätt bra.

När du besöker Nicole Foremans villa tillsammans med henne i Frankrike. Ska du efter att undersökt huset bege dig ut i den stora labyrinten. När du hittat det du ska hitta i Labyrinten, alltså den underjordiska källaren. Så går du ner i den. Stänger av sändaren i den. Men, på vägen ner fick du öppna en 'vägg' igenom att klicka på lampan bredvid den. Alltså en hemlig väg. När du ska gå ut dit. Så kommer det finnas soldater i labyrinten som söker efter dig och Nicole. Det viktiga är då att hon inte dör. Men innan du går ut. Så aktiverar du skillen "run faster" vilket betyder att du springer fortare. Gör detta en bit innan du kommer till den hemliga dörren. Så fort du nått den vänder du dig om och stänger dörren så fort som möjligt. Detta betyder att Nicole är kvar innan för dörren, och hon kan inte öppna den från insidan.

Nu behöver du iallafall inte oroa dig för att hon ska dö tack vare soldaterna i labyrinten.

MVH niwn.

Fusket har betyget 3.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.