Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Destroy All Humans! 2: Make War Not Love

Playstation 2
Destroy All Humans! 2: Make War Not Love
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2006
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 27/06 -07 22:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Först när jag spelade spelet så trodde jag att det ända man gjorde var att bara gå runt och skjuta, sedan hade jag tråkigt jag fortsatte att spela sen förstod jag att det är en varalse som försöker skjuta och ta ihjäl jordklotet.
I spelet så är det i sextio talet och du är karaktären Crypto.
Han är otrevlig och ganska kort däremot är han Elak med rätta ord. Crypto har på något konstigt sätt blivit United States of America´s President. Han lever väldigt enkelt och har inga större problem. Sen efter att hans Moderskepp blir sprängd så får han gå ut på sin äventyr och döda och kämpa mot KGB-Agenter. Spelet är väldigt våldsamt tycker jag men ändå inte det är åt båda hållen.
För om du tänker på alla andra spelen så är detta inte så farligt. Crypto har olika coola vapen som han får hjälp av för att klara sina otroliga uppdrag

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet Destroy All Humans! 2 är väldigt bra men humorn är så där men jag brukar gilla den när jag själv är på humör. Men det finns en bra grej i spelet och det är att det inte är så blodigt då hade det varit lite sämre så jag tycker det är väldigt bra gjort. Och tyvär så har jag inte spelat det tidigare spelet av Destroy All Humans!. men jag tycker spelet är iallafall bra men det här spelet ska du nog inte köpa om du helst vill ha roliga spel som man skuttar och har skoj med för detta spel är lite våldsamt som sagt.

Betyg till spelet
Grafiken får en åtta den är ganska bra men ibland är den lite fyrkantig men det är inte så ofta det brukar hända så jag gillar grafiken i vilket fall som helst.
Spelkänslan får en nia, jag kommer in i spelet i några timmar sen senare så gillar jag det ändå och spelar ännu mer det är bra gjort.
Ljudet är lite sämre iallafall när du lyssnar på deras röst den är så konstig och jag gillar inte den men musiken är bra ljudet får en åtta.
Hållbarheten går en nia jag har klarat spelet en gång men är snart på min andra gång.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9