Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Destroy All Humans!

Playstation 2
Destroy All Humans!
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Juni 2005
  • Utvecklare
    Pandemic
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/03 -07 17:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en utomjording vid namn Krypto, utomjordingarnas släkte håller på att dö ut i och med att dem har otillräckligt med DNA, dem förökar sej nämligen genom att klona sej själva. Därför skickas krypto till planeten Jorden för att fylla på DNA förrådet. Där gör du massor med uppdrag från att hypnotisera en borgmästaren till att detonera en atombomb i area 42. Men är du oförsiktig och visar dej ofentligt kan du få polisen efter dej, polisen kan sen kalla på förstärkning från armén, om armén känner sej för prässad kallar dom på Majesty(Men In Black) som är utbildade till att jaga utomjordingar så passa dej. För att inte dra uppmärksamheten till sej kan du andvända Holo bob (Hologram) och förvandla dej till en annan människa. Som tur är så har du ett bra vapen arsenal som Zapomatic som skjuter en livsfarlig el stråle, ett konstigt grönt gevär med oensligt med skott, håll inne skjutknappen så laddas den upp, sen siktar du på en människa och släpper knappen så skickas det ut en grön stråle som får deras huven att explodera hehe och ett bomb gevär som grillar folk inpå skelettet som kommer innom bomb området på är ca 5 meter. Du behärskar ochså psykiska krafter och kan göra saker som att hypnotisera människor och djur att göra vissa saker eller slita hjärnan ur huvet på fork eller lyfta upp domi luften och kasta omkring dem. Och en av dem bästa grejerna är ditt personliga rymdskepp som har en Deth-ray(Döds stråle) som grillar allt i din väg och en dragstråle som du kan lyfta upp saker med som flygplan och polisbilar och sydant och en helhärlig bomb pryl som gör att bilar flyger åt alla håll och sist men absolut inte minst, en kanon som kan förstöra 4 hus samtidigt i ett enda skott. Efter varje bana åker du tillbaka till moderskeppet och där kan du i hangaren åka till valfri upplåst bana eller uppgradera dina försigheter som vapen och sådant.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Destroy All Humans är ett riktigt kul spel, speciellt kul är det att efter varje uppdrag kunna springa fritt och göra vad man känner som att ta en tur med ditt UFO och grilla några hus, helskönt!!
Jag körde hur länge som helst innan jag klarade det och ville varva det igen så det här är inget spel man tröttnar lätt på.

Betyg till spelet
Grafiken är en av det bästa jag någonsin har sätt, allt ser så verkligt ut, en klar 10:a.

Spelkänslan är ochså härlig kan inte beskriva den riktigt men en 10:a på den ochså.

Ljudet är lite sämre, ibland när man drämmer ner en bil i marken kan det låta som om man sparkar på en burk :S, men annars är det perfekt, en 8:a till ljudet.

Hållbarheten är riktigt bra, banorna är lagom långa och svåra, jag satt i veckor innan jag klarade det. En ):a till hållbarheten.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10