Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Destroy All Humans!

Playstation 2
Destroy All Humans!
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Juni 2005
  • Utvecklare
    Pandemic
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8

Speltest av other

Inskickad av other den 28/01 -07 19:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet spelar du som kryptospordium 139 som ska samla tillräckligt mycket dna från den mänskliga rasen och se till att din egen ras överlever. Om du skulle misslyckas med ett uppdrag så måste du försöka igen, och om du dör skickas en klon av dig in.(Det verkar finnas oändligt många fasten ni är en utdöende ras^^) uppdragen varierar i svårhet och om du är för oförsiktig så kommer folket larma din närvaro till polisen som i sin tur rapporterar till armén om du är för elak mot dem. Men armén kan i sin tur rapportera till majesty(vet inte riktigt va de heter på svenska) som har specialiterat sig på att jaga utomjordingar. Du har ett ganska konstigt arsenal av vapen med: el gevär, vapen som bränner folk på benen, små bomber som pulveriserar allt innom ett område av typ 6-7 meter och nån slags slemm grej som inte gör nåt. Du har även en övernaturligförmåga att hypnotisera folk och djur, pk krafter som lyfter upp saker i luften och en förmåga att slita hjärnan ur folks huven när du dödat dem(!). Du har även ett rymdskep med ett ganska destruktivt arsenal med: döts stråle som bränner upp folk och en lyftstråle (är de en pansarvagn som stör dig så bara lyft upp den och släng den i sjön) som lyfter de mesta, en slags ljud grej som spränger saker med ljudvågor och de maffigaste: en slags atombombs ståle som e väldigt kraftfull( men inte lika kraftig som en atombomb). Allt detta går att förbätra på moderskeppet men man måste alltid betala med dna. Till exempel så kan man först inte lyfta bilar med hjärnan men sen kan man köpa den förbättringen. Lycka till med invasionen av jorden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är ett kul spel som man har svårt för att klara på en kväll. Det som är lite jobbigt är att man måste sluta köra uppdrag och samla lite dna ibland. Det som är bra är att man kan köpa förbättringar till allt. Jag blev glad första gången jag kunde lyfta en robot eller en pansarvagn. Det är ett kul spel man inte tröttnar på direkt.

Betyg till spelet
Grafiken är bra jag hittade inga buggar me den och jag bara älskar den. Det finns säkert folk som tycker annorlunda men jag tycker den är bra. Spelkänslan är också bra inget fel på den heller, svårighetsgraden är lagom och det är ganska roligt att spela. Ljudet kan förbättras ingen musik eller ingen musik som är bra enligt mig. Hållbarheten är bra den med men jag vet inte riktigt varför men så e de bara. Bra jobbat Pandemic.

Totalbetyg: 7 Ljud: 4 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7