Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Def Jam Vendetta

Playstation 2
Def Jam Vendetta
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    46
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.3

Speltest av drdempa

Inskickad av drdempa den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Man hjälper en vän som heter Manny, som har skadat sig och är skyldig D-Mob (Den stora bossen och THE CHAMP) pengar. Man fightas mot andra personer i en ring och den som först gör en knokout eller bryter något på motståndaren vinner. Man kan även vinna genom att sätta foten på motståndaren och domaren räknar till tio, men det funkar nästan aldrig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättekul, det är ganska svårt i början och jag rekommenderar att man börjar på normal( det finns som i de flesta spelen nivåer på motståndarna lätt, normal och svår) i stället för att tänka att man är bra på andra fightingspel så klarar man detta spel direkt på nivå svår, men det kan jag säga: DET GÅR INTE.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra, man ser klart och tydligt sitt eget och sin motståndares ansikte och även publiken ser man mycket bra. Spelkänslan är även den ganska bra, man fastnar som i de flesta nya spel man köpt, i flera timmar. Ljudet är mycket bra det också, man hör tydligt när publiken skriker ens namn när man har övertaget i matchen. Avslutningsvis kan jag väl nämna att även hållbarheten är mycket bra för när man klarat första nivån, så är man ivrig att prova nästa nivå.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8