Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Dave Mirra Freestyle BMX 2

Playstation 2
Dave Mirra Freestyle BMX 2
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  31
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.5 8

Speltest av Adam123

Inskickad av Adam123 den 31/01 -06 18:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet är väl som dom flesta Bmxspel. Man ska cykla och göra trick och uppdrag åt andra kända bmx förare för att öppna nya banor. Har man klarat en liten bit in i spelet så kan man köra inne i storstaden eller i öknen om det skulle vara så att det lockar en och om du har lust så kan du köra på motorvägen.(Inget som rekommenderas att göra i verkliga livet).

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt roligt att köra men det är väl ganska likt andra spel men det som gör detta sple roligt är att du kan när som helst avbryta och välja någon annan bana och börja köra där om du känner för det. Det är också väldigt bra att man kan göra uppdragen när man vill så man har ingen press på sig att klara det. I spelet kommer du att träffa många kända Bmx förare.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt bra men kanske inte den bästa men helt klart värt att prova.
Spelkänsla: Det är väldigt kul att flyga fram på bmx lite varsomhelst men det kan bli långtråkigt efter ett tag så försök dryga ut på uppdragen.
Ljud: Mycket bra musik, det är allt jag har att säga.
Hållbarhet: Spelet håller så länge som uppdrage pågår och lite till men sedan kan det bli långtråkigt att bara åka runt och göra samma trick om och om igen.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7