Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dark Chronicle

Playstation 2
Dark Chronicle
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    12 september 2003
  • Utvecklare
    Level 5
  • Antal ägare
    40
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av Link7

Inskickad av Link7 den 28/01 -06 16:19

Handling / story / vad man gör i spelet
En tjej vid namn Monica och hennes far blir övermanade av Gaspard Griffons trogna tjänare Monica kom försent och hennes far var redan död när hon kom och så blev hon förvirrad och vill nu hämnas på Griffon och Gaspard så hon åker till en ung pojkes tid han heter Max och hade ingen lätt barndom hans mamma va allt han brydde sig om men vad Max inte vet är att Irrina (Max mamma) kommer från framtiden på ett uppdrag men blir förälskad i Max mamma och när han va 12 åkte hans mamma tillbaka till sin tid.

Vad jag tycker om spelet
Det bästa 2004 spelet till PS2 jag någonsin spelat och jag vet att det är många andra på Fuska som håller med att det är det bästa 2004 spelet någonsin en bra story ett bra motiv och allt. Så ska man bygga städer,döda fiende,åka bil, spela golf,fiska,fotografera,göra saker med korten, transformera sig till monster, uppgradera sin robot och till sisst döda Griffon!

Betyg till spelet
Jag gav det Grafik 8 för att det skulle säkert varit 10 men det är som sagt ett 2004 spel.

Jag gav det Spelkänsla 8 för att det skulle kunna vara bättre men ne det känns inte som att det är en själv som springer och hoppar där!

Jag gav det Ljud 10 för att lyssna på spelet allt låter som i själva verkligheten det är perfekt ljudet.

Jag gav det Hållbaarhet 7 för att hela spelet stannar rätt ofta som när man ska göra en idea då stannar spelet nästan hela tiden!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8