Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex

Playstation 2
Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 oktober 2001
  • Utvecklare
    VU Games, Traveller's Tales
  • Antal ägare
    314
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.6

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 02/07 -07 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Äventyr
Utveckalre: Travellers Tales
Utgivare: Vivendi Universal Games
Distributör: Pan Vision

Crash Bandicoot är tillbaks. Har du haft Playstation så känner du kanske hjälten Crash Bandicoot. Han har varit huvudperson i 3 tidigare playstationspel. Den ondskefulla Dr.Neo Cortex, som har vattenskalle, är trött på att Crash Bandicoot ska vinna över han hela tiden. Nu har Dr.Neo Cortex uppfunnit ett farligt vapen med hjälp av kristaller. Han har tagit kristaller från dom fyra elementen vatten, jord, vind, och eld. Dom fyra elementen är borta och nu måste Crash hjälpa jorden och göra allt till rätta igen.
När han är ute på jakt efter kristallerna så får du gå på 30 olika Banor. På varje bana har dom fyra elementen ställt till det. Dom flesta banorna är mycket vanliga och är i 3D. Man springer i banorna och samlar olika grejer. Och sen ska man undvika vissa grejer som sprickor i marken.
Sen finns det ju såklart en hel del fiender. Men som vanligt om du har spelat dom tidigare Crash Bandicoot spelen så snurrar man på Crashsättet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om alla Crash Spelen lika mycket och kan inte direkt se någon så stor skillnad. Kameran är inte så bra den är svår att vrida och du får inte alltid den vinkel du vill ha.
Jag hatar verkligen en grej i spelet det är laddnings grejen det tar väldigt långt tid för den att ladda och den laddas nästan hela tiden och bilden på laddnings skärmen är också väldigt irriterande. Karaktärerna är väldigt snygga och färglada det snyggt gjort och jag rek. detta spel till alla som gillar äventyrs spel och alla slax banor.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a den är strålande och får allt att verka bra och gör så att spelet blir väldigt roligt också. Spelkänslan får en nia man kommer in i spelet för det finns olika bossar och sånt men kameran är faktist inte så bra hade kameran varit bra hadde spelkänslan fått en 10:a men nu får den en nia. Ljudet är väl bra när Crash gör sig illa säger han " Squww" eller något liknande det gillar jag och musiken är bra ljudet får en tia.
Hållbarheten är bra så lätt är inte spelet egentligen men om det är fösta Crash Spelet man spelar så är det svårt men det var ganska lätt för mig eftersom att jag spela alla andra Crash spelen tidigare. Hållbarheten är ganska bra och den får en nia.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9