Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Buzz! The Music Quiz

Playstation 2
Buzz! The Music Quiz
  • Genre
    Pussel
  • Releasedatum
    26 oktober 2005
  • Utvecklare
    SCEE
  • Antal ägare
    76
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 9.3

Speltest av Newline1

Inskickad av Newline1 den 13/01 -07 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelets handling:

"Buzz: The Music Quiz" är ett stort frågespel där du kommer att ställas av en massa musik frågor. Eran värd heter Buzz och han ställer de bästa musikfrågorna gamla som nya det bestämmer du själv! Det finns över 5000 frågor och över 1000
låtklipp. När en fråga ställs så ska du välja ett alternativ på buzzen. Du kan välja orange,grön,blå,och gul du väljer själv!
Det finns även frågeomgångar där du bara behöver trycka på den röda lysande knappen högst upp på buzzen. Buzz är ett mycket intressant spel för hela familjen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätteroligt, lärolikt, och mycket intressant för hela familjen. Det är roligt att gissa på både gamla klassiker och de nya modernaste låtarna. Det roliga är att spelet ger ett gott skratt när någon vinner eller förlorar. Spelet är ett av de roligaste spelen jag någonsin har spelat i hela mitt liv. Spelet passar till barn från 7år och till vuxna personer från 30-40år. Du kan välja vilken deltagare du vill ha och vilket ljud du vill när du trycker på buzzen. Den deltagaren som vinner kan vinna en massa olika pris t.ex lyxkryssning, bufé,o ch till och med båtar.

Betyg till spelet
Grafik:
Grafiken är bara strålande bra. Det syns att spelet verkligen är väldigt nytt och modernt. Du känner en nästan som att du är inne i frågehallen och att du bara står där och verkligen blir ställd av frågorna.

Spelkänslan är verkligen det bästa med spelet om jag måste erkänna. Spelkänslan är oemotståndligt bra och du kommer inte att vilja släppa buzzen och sluta spela det lovar jag. Spelkänslan är bara så bra att du inte kommer att tro att du precis har varit i hallen och deltagit i frågetävlingen.

Ljud:
Ljudet är också jätte bra. Liksom när buzz ställer frågorna så hörs det som om han ställer de till dej på riktigt. Och när publiken jublar så låter det så himla äkta så att du skulle tro att de är i rummet och jublar. Ljudet är bara så bra att du kommer att bli förvånad.

Hållbarhet:
Hållbarheternär jätte bra men inte direkt i världsklass. Om du sköter om spelet bra så kan du säkert behålla själva skivan i högst 3år. Men konsolerna kan du behålla hur länge som helst om du också sköter om de jätte bra. Hållbarheten är inte direkt det bästa i spelet.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10