Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Buzz! Junior: Dino Den

Playstation 2
Buzz! Junior: Dino Den
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    22 februari 2008
  • Utvecklare
    SCEE
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 8.3

Speltest av Swires

Inskickad av Swires den 13/07 -10 01:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Barn
Utvecklare: SCEE
Release datum: 22/2-08
Kostnad (nypris): 299:- (+ eventuella kontroller)

Passande för åldrarna 4-12 eller familjeumgänge.

Buzz JDD är ett spel för hela familjen. Det finns totalt 30 banor och 20 banor där man är i lag. Man kan totalt vara 4 spelare!

• Vanliga banorna:
Där kan man vara 4 spelare. Du kan utmana dina vänner, familj eller köra mot datorn. Exempel på banor är att de finns de som går ut på att man ska äta, och de som går ut på att man ska springa.

• Banor där man är i lag:
Det finns 20 banor som går ut på att man ka göra olika saker såsom att flyga till att klättra. Man kör "2 Vs. 2". Man behöver inte spela 4 spelare samtidigt, men man är tvungen att spela som 2 spelare. Då utmanar man 2 datorstyrda spelare i det andra laget.

• Träningar:
I spelet kan man även träna. Man kan träna att både spela banor där man är lag och spela vanliga banor. Då spelar man själv, fast man kan spela 2-4 spelare även där, men om det bara är 3 spelare så är det ingen dator som är spelare 4. Det är därför det kallas träning!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt därför att man kan spela 4 spelare samtidigt, men som sagt det är inte direkt för min ålder. Visst är det roligt, men inte allt för bra. Spelet är ganska likt alla andra Buzz spel och det är det som är lite dåligt. Det som är bra med detta spel är att man är Dinosaurier. I varje spel är man någonting som t.ex. en Dinosaurie eller en robot.

Betyg till spelet
Grafik: Det är en bra bakgrund under banorna när man spelar de. Det är också bra grafik när de ska springa därför att det ser lite verkligare ut än i vissa andra spel.

Spelkänsla: Man ser mycket detaljer mm.

Ljud: Man hör väldigt mycket. När fåglarna flaxar mm.

Hållbarhet: Det är så många banor, så man bör inte tröttna så lätt, men tyvärr som tröttnade jag efter bara några få dagar!

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9