Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout Revenge

Playstation 2
Burnout Revenge
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    September 13, 2005
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    154
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.2

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 19/03 -08 18:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Genom sina år så har Burnout serien verkligen skapat en egen plats i racing genren.
Med ett namn som Burnout Revenge så kan du redan ana att detta spelet kommer bli både tuffare och svårare och självklart har du rätt.

Hela spelets spel lägen och banor är upplagt i ett karriärläge. I karriärläget finns 11 olika ranker. Skaffa medaljer och så är ett viktigt mål men du måste också flyttas upp på ranken. Det gör du genom att få stjärnor. Sthärnor kan du få genom att krascha mycket, drifta, köra i fel fil och mycket mer.

Ditt uppdrag i varje race är att åka i mål med en ''Fantastiskt'' betyg vilket gör så att du får fyra stjärnor. Men fem stjärnor får du genom att får ''Perfekt'' när du kör i mål. Om du till exempel får ''Bra'' då kanske du inte får så många stjärnor och då kanske du inte heller flyttas upp på ranken.

Varje gång du flyttas upp på listan så låser du upp nya banor och fler bilar. Ditt val av bilar kanske bli lite svårare för dig som inte kan så mycket om bilar. I detta spel så är bilarna betygsatta i topphastighet, väghållning och vikt så det gäller att välja rätt.

Det gäller att välja rätt bil för varje race. Om du kanske kör en bana när du ska krascha mycket så gäller det att ha en tung bil. Du behöver också en bil med mycket crashbreaker kraft vilket ger dig möjlighet att spränga bilen för sig. Vilket behövs ifall du inte kraschar så många bilar du ska genom att bara köra på dom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spel väldigt mycket och som sagt så har det verkligen skapat en egen plats i racing genren. Detta är då ett spel som jag rekommenderar till alla bil intresserade.


Det dåliga med spelet är väl att man inte kan köra runt fritt utan bara köra race och andra spel lägen hela tiden. Dessutom är det inte så många banor heller. Nästan på varje bana så känner man igen sig. Det som också är ganska dåligt är när man kör på trafiken. Bilarna studsar iväg som de vore viktlösa.


Det bra med detta spel är att det går väldigt snabbt och det är en sak som jag gillar i bilspel. Jag gillar också ljudeffekterna och multiplayerläget.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en nia för det är verkligen bra grafik väldigt detaljerad omgivning. Men det finns ju spel med bättre grafik, så därför kan jag ej ge det en tia.

Spelkänslan får en tia eftersom det känns verkligen som man sitter i en bil och kör som en galning. Spelkontrollerna till detta spel gör också så att man nästan kan köra hur man vill.

Ljudet får en tia för det kan inte bli bättre. Bara ljudet av farten ökar spelets nivå oerhört mycket.

Hållbarheten får en åtta för man blir ganska trött på spelet eftersom ibland kan det vara VÄLDIGT svårt, speciellt i slutet. Det finns också banor i början som är väldigt svåra. Dessutom vill man köra runt fritt också och inte bara köra tävlingar hela tiden.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10