Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout Revenge

Playstation 2
Burnout Revenge
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    September 13, 2005
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    154
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.2

Speltest av Wes_Allen

Inskickad av Wes_Allen den 27/03 -06 20:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Den här gången handlar det inte om att vinna. Det handlar inte om att köra med den mest genomarbetade bilen, stylad med neonljus. Det handlar om ett totalt förakt för trafikreglerna och total dominans. Den här gången är det personligt. Den här gången handlar det om hämnd.

Burnout Revenge, uppföljaren till 2004 års racingspel, låter spelarna ta plats i förarsätet som den snabbast och farligaste föraren där ute. Fightas smutsigt eller se dig för evigt omkörd – den enda regeln är att det är total trafikanarki som gäller.

Utformat för att kunna bjuda på aldrig tidigare upplevd förstörelse, utmanar Burnout Revenge spelarna att utkräva sin revansch på rusningstrafiken, rivaliserande förare och alla andra som kommer i vägen mellan dem och mållinjen.

Spelet innehåller banor med flera nivåer utformade för fighting, skruvade vertikala takedowns, explosiva nya crashbreakers, nya gameplay-lägen och nya krasch-banor för episka kollisioner som förpassar Hollywood till skamvrån. Burnout Revenge omdefinierar hastighet och aggression för det ultimata fordonsstridsspelet.

När spelarna är redo att dela med sig av sina aggressioner ytterligare står en uppsjö av onlinelägen och ytterligare innehåll till förfogande, för utökade möjligheter att dunka dina motståndare in i stenväggar och trafik runtom i världen. God jaktlycka!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och mycket "agressiv-lösande?", efter du smällt in dina rivaler eller motståndare känns det så skönt bara. Det här spelet handlar som sagt inte om att styla sina bilar och visa för kompisarna utan här gäller kvalite' inte kvantitet.

Det är DU ska preja ner motståndaren först, DU ska köra först över mållinjen, DU ska få Revenge på dina motståndare. När jag har gjort ett dåligt slag på mitt golfspel stänger jag av PS2:an och sätter i Burnout Revenge för att bli av med lite av min ilska. Sedan går jag en lång runda och sedan är allt lugnt igen.

Betyg till spelet
Grafiken är helt otrolig, man känner verkligen för föraren när han får en riktig "Concrete Kiss" (=Cement kyss). Det gör verkligen ont...

Spelkänslan är som sagt mycket bra, du känner verkligen när taxibilens backspegel flyger all världens väg. Du känner verkligen när en Porsche kommer susandes i 280 km/h rätt in i din bakskärm och du kraschar in i en betongvägg.

Ljudet är för alla smaker om man inte gillar det ena kan man alltid lyssna på en annan låt, för det finns ganska många att välja bland.

Jag tycker att spelet är alldeles lagom långt, lagom många banor och om du ändå tröttnar på banorna så kan du ju alltid preja lite rivaler eller vanliga bilar.

|- Wes_Allen -|- 060327 -|

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9