Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout 3: Takedown

Playstation 2
Burnout 3: Takedown
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    7 september 2004
  • Utvecklare
    EA Games, Criterion Games
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 28/02 -06 11:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Burnout är ett otroligt fartfyllt och actiondrabbat racingspel. Detta är den tredje delen av 4 (men det kommer säkert fler). Det har inte någon story precis, det är bara att tävla och vinna så får du fler banor och tävlingar m.m. Det häftigaaste med Burnoutspelen är krockarna, krocka in dina motståndarna i kanten så flyger dom 20 m upp i luften, och bilarna åker i ca. 300 km/h. Det finns vanlig racing, utslagning då den som kommer sist åker ut, och så fortsätter det tills det bara är en kvar, road rage, då man ska krocka ut så mpnga motståndare som möjligt, det har inget med race att göra, det är bara den som gör flest Takedowns (d.v.s. när man krockar ut nån från banan). Det finns även krocktävlingar, då du börjar på ett ställe och ska åka rakt in i en korsning etc. och ju fler bilar som krockar, ju mer poäng får du.

Vad jag tycker om spelet
Otroligt snygg grafik för att vara till PS2, lätt det snyggaste spelet någonsin till PS2 (förutom Burnout 4), och då spelar det ingen roll hut gammalt det är, jag menar det, snyggaste t.o.m. i jämförelse med de nyaste spelen. Mycket fartfyllt, men ibland ganska frustrerande när man krockar med trafikanter (vanliga bilar), då förlorar man oerhört mycket tid. Kul också med onlineläge, som förstärker hållbarheten, och Burnout 3 är ändå väldigt långt, det tog väldigt lång tid för mig att köra igenom det en gång. Också roligt med den överdrivna fysiken, när man krockar och så. Coolt med att när man kraschar kan man ta slowmotion och styra sin bil på andra, så får man Aftertouch takedown.

Betyg till spelet
Grafik:

Otrolig, det bästa t.o.m. i jämförelse med de nyaste spelen (som kommer 2006 till PS2). Men Burnout 4 är lite bättre. Nästan inte några buggar alls. En 10:a lätt.

Spelkänsla:

Grymt härlig, det känns som om man typ flyger fram ur fåtäljen och in i bilen på TV-skärmen. Otroligt högt tempo, hela tiden, tittar man bort en sekund så har man krockat. Jag lovar. En 9:a.

Ljud:

Rätt bra musik, ljudet för övrigt är helt ok, för att inte säga bra. En 8:a.

Hållbarhet:

Mycket bra, många banor och oändligt många tävlingar, man undrar när det ska ta slut. Även onlineläge som förstärker lite till. Lätt en 10:a.

+ : Skön grafik, högt tempo, hög hållbarhet.
- : Ganska långa laddningstider, frustrerande när man krockar för ofta.

Mycket köpvärt spel, och underhåller en LÄNGE.....
Burnout 4 är inte så mycket bättre...

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9