Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout 3: Takedown

Playstation 2
Burnout 3: Takedown
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    7 september 2004
  • Utvecklare
    EA Games, Criterion Games
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Fler fusk

Tips

Inskickat av Oskarebast den 13/02 -05 00:47

När du är på motorvägen och det är mycket svår trafik, då ska du köra åt sidan vid kanten ock vara bredvid den då minskar olyckorna med bilen. Tips: Du måste inte nudda vid väggen det räcker du kör nära vägen. För om du är exakt bredvid väggen så tappar du cirka 90 km / h när du är vid väggen.

När du kör en tävling så måste du inte få guld i den, det räcker med brons eller silver. Men när du fått en medalj i alla banorna så räknas det som om du har klarat spelet. Men vissa bilar får man bara om man har guld i alla tävlingar till exempel så får man formel 1 bilen World Circuit Racer men bara om man har guld i alla banor.

Om du inte har alla tungdiktare i krockläget så får du en Fire Truck om du har alla krockrubriker. Men om du är så sugen på att köra buss så ska du ha 70 000 000 i krockläget. Men om du inte har alla krocktävlingar i guld så har du inte Trash Truck den får om man har klarat alla krocktävlingar i guld.

TakedownsMål. För att uppnå takedown mål så först kikar du in i huvudmenyn och trycker på rundning då kommer det fram en statistik lista där markerar du takedown mål och trycker X då kommer det fram en lista med: expert takedown mästar takedown nybörjar takedown och vanliga takedown där kan du kolla vad och vilka mål du ska göra. Det går till att du kanske ska göra 10 takedown i en vägkapning. Då går du till ett vägkapning race och gör tio takedown då har du uppnått ett mål. Om man har alla takedown mål så får man Us Circuit Racer det är en annan formel 1 bil.

Fusket har betyget 5.33 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.