Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout

Playstation 2
Burnout
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 april 2003
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 8.8

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 05/07 -05 12:00

Handling / story / vad man gör i spelet
eftersom de flesta banor är riktigt trång stadstrafik, så blir detta det perfekta alkohollåset när man förfestar med polarna. Du kan nämligen testa hur mycket sämre du skulle bli i stadstrafiken efter några bärs, och snabbt konstatera att det är bäst du lämnar bilnycklarna hemma den kvällen. Eller så är du den typen som blir inspirerad av att volta tre gånger med en bil, och vill testa det på riktigt.

Vad jag tycker om spelet
På det hela taget så gillar jag spelet på grund av sitt höga tempo, trots att det knappast sticker ut hakan med någon unik vinkling som är så vanligt (och kanske nödvändigt) inom denna överexploaterade genre. Som en adrenalinkick någon gång så funkar spelet utmärkt,Jag spelar det jätte mycket hemma.

Betyg till spelet
Grafiken är inte alls dålig, men det hela är något för kantigt för att vara lysande. Men det är helt klar fjorton trevliga kartor som man kör igenom, både i USA och Europa. Självklart så syns ju skadorna på bilarna, och känns i styrningen framför allt, så det gäller att hålla sig på vägen. Men faktum är att spelet bygger just på risktagande, och det ger poäng att köra lite crazy och ta risker, bara du överlever. Ljudet hjälper också till att pumpa upp tempot en del, med sina samplade effekter av slirande däck och skrikande fotgängare,jag ger den en fin 10.



Spelkänslan är också bra så jag ger den en fin 10.


Ljudet är super så jag ger den en 10.


Hållbarheten är lite dålig så jag ger den en 5.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10