Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Brothers in Arms: Road to Hill 30

Playstation 2
Brothers in Arms: Road to Hill 30
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 Mars 2005
  • Utvecklare
    Gearbox
  • Antal ägare
    42
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.3

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 19/05 -05 21:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Brothers in Arms: Road to Hill 30

Spelet är baserat på verklighet och utspelar sig i 2 världskriget under Dagen D (1944) Man utkämpar krig under Dagen D och Sju dagar efter Det.
Man spelar som sagt Matt Baker - 101st airbord division (101 ad). Man kan styra tanks, Machine Guns (Tyska MG42) och två trupper med män. Den ena truppen är asault grupp, asault är den gruppen som springer mot FI och attackerar, och dom har oftast helautomatiska vapen. Den andra gruppen är Fire team det är den gruppen som skjuter täckande eld, alltså när asault gruppen springer fram så skjuter Fire team på FI. så att dem inte vågar att komma upp från deras skydd. Fire team har Semi eller singel vapen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra eftersom man kan styra dom andra i sitt team och grafiken är väldigt bra, om man jämför med nåt annat skjutspel så är Brothers In Arms väldigt mycket bättre, tycker jag men vad andra tycker vet jag inget om. När man spelar så ska man ha suround ljud för då får man en otrolig känsla av spelet, man lever sig in i det. När det t.ex. kommer en granat och spräng så blir man väldigt rädd!!

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, men den får bara en 9 för det borde vara bättre t.ex. om man sitter bakom ett trä staket så borde skotten gå igenom men på spelet så händer inget.

Spelkänslan får en 10 man lever sig in i spelet och kan inte gå ifrån när man väl har börjat spela man bara fortsätter o fortsätter.

Ljudet får 9 för det fattas en viktig detalj, man hör inte skotten vina förbi en men annars är ljudet bra. Om man vänder sig om och någon skjuter bakom en så hör man att det inte är framför utan man hör var det kommer ifrån och om en granat spräng långt borta så hör man det.

Hållbarheten är jätte bra, det tar lång tid innan man har klarat av spelet. Det håller en lång stund och därför ger jag en 10.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9