Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black

Playstation 2
Black
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 februari 2006
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    86
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.6

Speltest av Monkey_92

Inskickad av Monkey_92 den 17/06 -07 11:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Okej nu ska jag vara helt ärlig. Jag fattar verkligen ingenting av storyn. Det enda jag vet är att killen som man är berättar en del av storyn efter varje uppdrag och att jag då får veta varför jag skjutit ner 130 pers.
Man fattar verkligen INTE vart man är. "Nazran Town" "Vratska Dockyard" det låter som ryska. Men vissa uppdrag känns inte som ryska miljöer. Det är något skumt med Black, det känns som om skaparna verkligen ansträngde sig för att göra ett bra spel men de sedan tröttnat på det hårcda arbetet och sedan började göra det enklare. Men nu ska jag berätta vad Black egentligen är. Black är ett genialt spel i vissa stunder och ett helt fiasko ibland med. De nya effekterna gör så att First-Person-Shooter genren kommer att få ett helt nytt ansikte om några år.

Vad jag tycker om spelet
Black. Nästa generations First-Person-Shooter spel. Med den lysande grafiken, verkliga ljudet och den totala kontrollen över vapnet så är det så skönt att kasta en granat, spränga motståndaren och springa fram till han och ta hans UZI, skjuta ner den där killen som har stått och skadat mig 3/4 av livet med sin feta bazooka. Det är en känsla som måste upplevas - om 3 år när alla FPS-spel kommer ha de här kvalitéerna i prestandan som Black har eller om 2 timmar när du tagit T-banan ner till City och köpt Black och åkt raka vägen hem igen. Att köra ett spel som Black är ett måste.

Betyg till spelet
Grafiken är helt otrolig! För att inte vara för lika alla speltester där ett "okej" är en 8:a så blir det här en 7:a fast än det här är otrolig grafik.

Spelkänslan står det ganska mycket om i "Vad jag tycker om spelet". Läs det.

Ljudet är sååå bra! Vapnen, explosionerna och skottlossningen, allt håller bättre kvalitet än väntat.

Hållbarheten. Där brister det. Jag klarade alla 7-8 uppdrag eller nu hur många de är på nästan 12 timmar. Fy skäms, kosta på er lite tid och fixa ett snabbspels läge och ett multiplayer läge. Bläää!

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7