Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black

Playstation 2
Black
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 februari 2006
  • Utvecklare
    Criterion Games
  • Antal ägare
    86
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.6

Speltest av Morgenholt

Inskickad av Morgenholt den 21/01 -07 21:29

Handling / story / vad man gör i spelet
BLACK är en banbrytande och unik tolkning av en first-person-shooter där vapen och obarmhärtig action står i fokus.

Till skillnad mot de simulatorfixerade spelen som kommit på senare år levererar BLACK intensiva och actionladdade vapendueller genom att kopiera effekterna i stora Hollywoodproduktioner och återskapa dem som ett spel. Den mäktiga närvarokänslan som infinner sig när man upptäcker att varje kula får en verkan kommer att revolutionera hela shooter-genren.

Med oddsen klart i fiendens favör kan spelaren endast klara livhanken genom att lära sig ett nytt sätt att attackera. Var djärv, var aggressiv, och använd omgivningen som en allierad. I BLACK har det inte bara betydelse vem du skjuter, utan vad du skjuter. Skyltar, väggar, statyer, dörrar, tak och fönster kan alla förstöras för att överraska, chocka, såra eller döda din fiende – med förkrossande resultat. Varje kula träffar, och varje träff har en effekt.

Bli medlem i världens brutalaste attackstyrka! Specialstyrkan BLACK utför superhemliga militära operationer vars handlingar alltid kan förnekas av den amerikanska regeringen för att skydda dess internationella rykte. BLACK ansvarar inte för någon förutom dem själva vilket gör att de kan utföra brutala och effektiva militärinsatser över hela världen. BLACK-styrkan står fria från manipulativa politiker, kontrollerande underrättelsetjänster och andra grenar inom militären. De är specialtränade i allt från psykologisk krigföring via spionage till dödlig och effektiv militär brutalitet. Bege dig djupt in i en värld av ljusskygga aktiviteter och använd alla medel för att nå ditt mål.

Så osäkra dina vapen och värm upp ditt avtryckarfinger i den mest destruktiva och actionladdade shooter-upplevelsen någonsin.

Stealth-eran har gjort sitt. I BLACK finns det ingen tid för att smyga...

Vad jag tycker om spelet
Ett helt otroligt action spel med väldigt bra graffik och spel känsla.

Grafiken är faktiskt så bra att man skulle kunna ta spelet för ett Playstation 3 spel. Handlingen i spelet har att göra med militära oroligheter i Tjeckien eller nåt sånt.
Men handlingen i BLACK är oviktig, när man spelar igenom en bana där nästan allting går att skjuta sönder njuter man bara av den otroliga grafiken, omgivningarna, och alla vapen.

Ett spel som får betyget 9/10

Betyg till spelet
BLACK är ett helt otroligt spel med otrolig grafik och spelkänsla. Det är ren glädje när man ställer in sin M16 på enskottslägett siktar och får ett perfekt headshot.

Vapnen man kan ha:9mm pistol, Glock 17, Uzi, Mac 10 elite, M16 A1, M16 A2, AK47 Walter 2000, M224 SAW, Rocketlauncher, G36c, Magnum pistol, granatpistol, och p99.

Med alla dom vapnen kan man förstå att spelet är bra.
Det som hindrar BLACK från att få en klockren tia är att det är ganska lite banor.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9