Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2: Modern Combat

Playstation 2
Battlefield 2: Modern Combat
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    207
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.4

Speltest av cyper

Inskickad av cyper den 21/03 -06 23:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska vinna över fienden, man börjar med 200 till 300 poäng, för att vinna ska man ta fiendes flaggor/ läger. Meningen med spelet är väll att T.ex att förhindra fienden från att attackera U.S.A och/eller Eu. Genom att ta över alla fiende flagor, döda alla fiender eller att utföra uppdragets mål, T.ex att skydda eller Slå ut ( Förstöra ) ett hus m.m

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra men grafiken kunde ha varit lite bättre tycker jag, ialla fall. Annars är spel Väldig bra gjort, både online och på enspelmodet. Grafiken är bättre på enspelarläget än vad den är online och det är en dålig sak med spelet. Men för dom som inte har just online möjligheter på ps2 är inte spelet lika bra tycker jag, för det är gjort för online spel. Men det är mycket bra på enspelarläget också.

Betyg till spelet
Grafiken fick en 8 för att det ser inte så himla bra ut, t.ex färgerna, marken ser ganska fyrkantiga ut. Spelkänslan fick en 10 för att jag tycker att det har en väldigt bra spelkänsla, t.ex när man kör en pansarvagn, bil, båt eller en helicopter så känns det ganska verkligt. Ljudet är väldigt bra, vapnen låter bra och när man åker båt, bil m.m så låter det väldigt bra. Hållbarheten är väldigt bra! för när man kör online så kan man ju spela hur mycket som helst, hålbarheten på enspelarläget är också en klar 10:a för det är roligt och man kan köra om banorna flera gånger utan att trötna.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10