Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bakugan Battle Brawlers

Playstation 2
Bakugan Battle Brawlers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 oktober 2009
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -10 02:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet Bakugan Battle Brawlers hanlar om att man ska bli världens bästa bakugan kämpe. I början av spelet får man se Hal-g i Domendagsdimensionen. Han pratar med Naga som är en av världens starkaste bakugan. Hal-g suger åt sig en del av negativa kärnan som Naga är fångad i. Efter får man se förstelnade bakugans som är fångade i Domendagsdimensionen. Deras själar åker ut och åker till en stråle som gör super bakugan som heter leonidas. Han åker från Domendagsdimensionen till jorden. Samtidigt på jorden ser man en karaktär som man får göra själv innan det här. Han bråkar men en kille. ( Jag vet inte vad han heter ). Sen träfar man Dan som är bakugan battle brawlers ledare. Man blir snabbt vän med Dan och han hjälper dig men bakugan träningen. Efter träningen träfar man Leonidas och blir vän med honom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycket att spelet är jätteroligt. Det roligaste med spelet är att man får göra en egen karaktär och sen spela med den. Det är roligt att man får se alla från Bakugan-serien. Man kan spela storyn. Det är när man får göra en egen karaktär. Man kan också spela kamparenan. Det är när man får spela så alla karaktärerna.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycket grafiken är jättebra. Jag ger den 8 av 10.

Spelkänsla: Jag tycker spelkänslan är jättebra. Det ser så värkligt ut. Jag ger den 9 av 10.

Ljud: Ljudet är bra, men det är samma ljud som serien. Jag ville att ljudet skulle vara lite annorlunda. Jag ger den 6 av 10.

Hållbarhet: Hållbarheten är superbra. Men kan spela spelet hur länge som helst utan att man tröttnar. Jag ger den 10 av 10.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9