Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











50 Cent: Bulletproof

Playstation 2
50 Cent: Bulletproof
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    November 2005
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    77
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.3

Speltest av yut

Inskickad av yut den 29/12 -08 08:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är 50 cent och ska ta reda på vem det var som försökte döda en. Man jobbar med sitt G-Unit team som består av Tony Jayo, Young Buck och Loyd Banks. Eminem spelar polis och DR. Dre spelar vapenförsäljare. Man kan köpa vapen, låtar, musik videos och häftiga counter kills.

När man har dödat en snubbe så ligger hans lik kvar på marken då kan man gå fram till honom och hålla in fyrkant så kommer 50 att rota i hans fickor och ta allt av värde. Man kan också ta gisslan, när man kommer nära en fiende så klickar man rund då kommer 50 att ta honom som gisslan. När man har en gisslan kan man göra 3 olika saker: Skjuta honom, slå honom och kräva pengar eller släppa honom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte att det här spelet är så roligt, det är väldigt våldsamt och blodigt. Det är väl inget fel med grafiken men de överdriver verkligen med allt blod som kommer. Jag tycker att de flesta counter kills är sjukt brutala till exempel när man skär upp magen på dem så sprutar det blod över hela skärmen.

Jag tycker att spelet är overkligt så därför blir spelkänslan urusel. Ljudet hade säkert varigt bra om man gillar 50 cent men det gör inte jag men alla skottlossningar låter väl okej. Hållbarheten är också urusel jag hade förväntat mig att man skulle gå runt på stan som i GTA. De flesta uppdragen är tråkiga och väldigt onödiga i bland till och med lite nördiga.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker inte att det är något fel på grafiken, alla 50 cents tatueringar finns med. Men jag tycker det är överdrivet med allt blod.

Spelkänsla: Urusel, spelet är riktigt overkligt, till exempel kan man stå mot en vägg med rocket launcher och skjuta in i väggen utan att dö. Så man kan stå och skjuta 100 skott utan att dö, snacka om overkligt.

Ljud: Ljudet är väl okej, alla skottlossningar låter ganska verkliga.

Hållbarhet: Alla banor är tråkiga och onödiga så man tröttnar fort.

Totalbetyg: 3.8 Ljud: 5 Grafik: 8 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1