Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Lost World

Playstation
The Lost World
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    38
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 7.3

Speltest av _Zero_

Inskickad av _Zero_ den 29/01 -06 00:53

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Lost World så kan man inte spara i spelet, vilket jag tycker är väldigt dåligt. Man spelar som att jaga eller bli jagad. Man spelar först med en liten grön dinosaurie och då ska man klara sig igenom olika banor och nivåer som kan var ganska svåra. När man har klarat alla så får man ett lösenord som man kan skriva in i startmenyn. Lösenorden är koder så man kan bli andra dinosaurier och köra på andra banor och olika nivåer. Fast man kan på vissa banor också få koder så man kan bli en människa.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är ganska roligt, men har man inga koder så tröttnar man ganska fort på spelet eftersom man bara kan vara en dinosaurie ibörjan. Fast kommer man långt så får man ju koder och då blir spelet mycket roligare! Spelet kan vara ganska våldsamt och blodigt ibland. Eftersom man inte kan spara i spelet så får man börja om från början hela tiden om man inte har koder när man har stängt av spelet. Annars var spelet bra.

Betyg till spelet
Grafiken är rätt okej, fast man spelar från sidan, alltså inte rakt fram. Annars var det snyggt gjort. Spelkänslan är helt okej den med. Ljudet är välidgt bra, bra musik och härliga ljudefekter! Hållbarheten är riktigt bra, spelet är ganska långt så det tar nog ett tag innan man tröttar på det. Fast är man runt 13 år eller över så har man nog ingen lust att spela det.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6