Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 3

Playstation
Tekken 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    September 1998
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    469
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.9

Speltest av cybertronx

Inskickad av cybertronx den 18/12 -08 14:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Titel: Tekken 3
Produktionsår: Omkring 1998
Rekommenderad cybertronx ålder: Från 11 år

Dina favorit Tekken kämpar kom tillbaka i ett nytt spel 1998 och det var då åter dags igen att slå ner dina motståndare och få äran. Det finns arcade mode, story mode och andra spellägen. Det finns många kämpar att välja bland och spelet går helt enkelt ut på att slåss. Alla slåss för sina egna skäl. Spelet är storymässigt faktiskt okej och arcade läget är ett utav de bästa.

I detta spelet så är det första gången som Jin Kazama syns till. Han har fake djävulen i sig och har onda krafter som bara väntar på att du ska styra över honom och slå ner dina motståndare.

Vad jag tycker om spelet
Första gången då jag spelade spelet så var jag 10 år. Jag begrep inte riktigt vad spelet gick ut på och det såg lockande ut. Jag testade ett demo jag hade på det och man kunde välja bland Eddie och Xiaoiu. Det var kul. Några år senare så skaffade jag mig äntligen spelet. Spelet utkom i olika versioner. Orginigal versionen släpptes till Playstation 1998 och en så kallad arcade version släpptes tydligen innan i Japan, och den senaste versionen var en uppgraderad arcade version som medföljde Tekken 5 år 2004 och var bättre grafikmässigt.

Spelet är roligt att köra med kompisarna i soffan och är beroendeframkallande. Spelet har få brister och jag rekommenderar spelet till dig starkt som tycker om slagsmålsspel. Det är en skön känsla när man slår på sin motståndare med knapparna kryss, fyrkant, cirkel och trekant. Som jag har märkt så är cirkel knappen stark mot dina motsåndare i vissa situationer. Min favorit karaktär i spelet är Marshall Law. En kinesliknande amerikan som jobbar på en restaurang och har fighting skillz.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra för att vara ett gammalt Playstation 1 spel må jag säga. Texturerna på blodeffekterna, karaktärerna och deras rörelser är bra gjort. Och miljön omkring med byggnaderna är också bra. Men det finns grafik brister. Om man tar t.e.x bakgrunden. Bakgrunden är en målad platt vägg. Men spelet utkom 1998, så man får räkna med sånt. Grafiken får en 8:a.

Spelkänslan är superbt. Känslan då matchen börjar och du tar kontroll över din fighter är bara för skön. När man slår motståndaren så upplever man något fantastiskt. Man känner den njutbara sparken och blodeffekterna. Spelkänslan får en stark 9:a.

Ljudet är skönt att lyssna på, särskilt när motståndarna för ont över att du har slagit dem riktigt hårt. Och bakgrundsmusiken är rätt så fräsch. Ljudet får en 8:a.

Och nu till hållbarheten. Spelet räcker rätt så länge. Den har räckt i flera år och jag tröttnar fortfarande inte på den. Jag testade spelet för den första gången omkring 1998, och spelet håller än. En gammal oslagbar klassiker som bjuder på allting. En 9:a.

+Bra spelkänsla, schysst grafik
-Bakgrunden är en målad vägg

//cybertronx, som älskar Playstation 1 spel.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9