Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 3

Playstation
Tekken 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    September 1998
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    469
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.9

Speltest av erjo93

Inskickad av erjo93 den 22/04 -06 12:29

Handling / story / vad man gör i spelet
The Iron Fist Tournoment 3 är tillbaka med många gubbar. te.x Bryan Fury Ling xiaiou Jin kazama.Det man gör i spelet är att man ska klara ut spelet med alla karaktärerna.Mot alla andra karaktärer.Komma upp mot Ogre och true Ogre sen har man klarat spelet. ''MEN'' det finns en annan sak också, jo man kan göra tekken mode eller vad det hette. där man ska springa åt höger klara många gubbar te.x sparrows. Men om man har lite liv finns det chiken lite på gatan. Sen kommer det bossar te.x Law Hwoarang.Sen kommer man upp till Dr.bochnowich, Och man ska samla 4 keys sen får man dr.B(Dr.Boshnowich).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt. När man får köra mot alla karakträrer och bossarna och coola låtar till varje Karaktär.
Och det är nte lång tråkit utan lång roligt. SÅ detta spel är lite tufft våld spel som jag tycker är roligt att spela.och om man trycker in Triangel och Fyrkant kan dom få ett superslag som är starka. Och om man trycker in alla Knappar, X Fyrkant Rundring Triangel då får man superkrafter med dom så att deras slag tar starkare.

Betyg till spelet
Okej jag börjar med grafiken. Jag tog min 3:a för grafiken inte är så bra men det är roligt ändå för jag bryr mej inte så mycket om grafiken.SpelKänslan, Spelkänslan känns skön för detta spel är inte tråkit utan roligt det är kul och spela när man ser alla bra attacker och Greppen man gör på dom.Det är lite coolt att se.*Ljud* Ljudet är bra för att alla karaktärer har egna låtar och egna arenor.
*Hållbarhet* Hålbar heten är faktiskt bra jag har tappat spelet på golvet ganska många gånger men inget händer.
Jag tycker att spelet är jätteroligt.Det beror hur man håller på med spelet så det inte blir repit.

Hoppas nilät er litegranna av Tekken 3 av denna text //Erjo93

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 3 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10