Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 3

Playstation
Tekken 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    September 1998
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    469
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.9

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 20/05 -05 09:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett faiting spel som både etten och tvåan. Detta är dock lite bättre än ettan med mer möjligheter i spelet, man kan tex spela volleyboll. Spelet går ut på att slås och det verkar utspela sig i dåtidens japan, man kommer att få köra olika turneringar. Efter varje turnering så kommer du att få möta olika kampsportare ocg den sista i varje turnerig dvs bossen komer du att få när du vinner över honom. Sedan så finns det även en liten dinosaurie som man får det absoulut sista, han är svår att ta grepp på men om man är Eddy så är det inga problem för han slår och sparkar altid så lågt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej fast ingen större förbättring från tvåan. Splet få godkänt av mig för det är jätte kul i början fast man varvar det på en dag så man tappar liksom intreset för spelet. Trots det så tycker jag att dom har lyckats oerhört bra med det, som sagt ingen större förbättring sedan tvåan men ändå tillräkligt bra. Min favorit gubbe är Eddy med sin still, han liksom brekdansar ner motståndaren på ett sätt som är roligt att titta på, specielt när man gör något nytt med honom.

Betyg till spelet
Grafiken är bra för att var till playtsation men det kunde ha varit mycket bättre.
Spelkänslan är helt klart bra man bestämmer liksom vad gobben ska göra, saknar bara att man inte kan gå åt sidan när man vill. Det går nu med fast det är inte på det sättet som jag vill. Ljudet kunde dom ha jobbat vidare med för det när inte alls upp till playstaion standard.
Hållbarheten är inte så bra som den borde vara eftersom det är ett roligt spel fast man kan varva det fem gånger på en dag så man tröttnar på det rätt så snabbt.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 4 Grafik: 8 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 8