Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 2

Playstation
Tekken 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Oktober 1996
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 5.9

Speltest av Fewy

Inskickad av Fewy den 18/04 -06 00:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Tekken 2 handlar om att du är en person som ska möta andra personer och slå ner dom. Om man går in på Arcade mode så ska du tävla i olika nivåer för att kunna vinna en ny gubbe. Personerna du möter blir svårare för varje nivå du kommer till så det gäller att man är skärpt och koncentrerad. Det finns andra saker man kan göra i spelet också fast dom sakerna är bara för skojs skull.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Tekken2 är ett bra spel för att vara så gammalt. Jag gillar attackerna, karraktärerna och handlingen i spelet. Det jag gillar mest i spelet är att alla personer i spelet har olika specialattacker och är bra på sin grej. Om en gubbe till exempel har kraftiga slag och sparkar så är han inte smidig och om en person inte är så stark så är den personen smidig.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa jag har sett. Det är kantigt och ibland ser man inte riktigt gubbarna så tydligt så grafiken får en 4:a av mig. Spelkänslan är riktigt bra för när man ska sluta spela så vill man bara spela mer och klara fler nivåer så därför får den en 8:a av mig. Ljudet är bra ibland, man hör när slagen träffar och när man ramlar fast resten är inte så bra, därför får ljudet en 7:a av mig. Hållbarheten är jättebra för man kan spela spelet många gånger utan att man tröttnar på det. Hållbarheten får en 8:a av mig.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8