Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tekken 2

Playstation
Tekken 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    Oktober 1996
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 5.9

Speltest av firedragon4

Inskickad av firedragon4 den 03/08 -05 22:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Tekken 2 är ett klasisk fighings spel som går ut på att man ska slåss. I tekken 2 ska man fösöka vinna så många gubbar som möjligt. Man kan spela som Law, Paul, Kazya och många fler. Det finns jätte många olika slag, attacker att välja bland, det finns även en special attack på varje gubbe. Låt fighiterna dra i gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att tekken 2 är ett helt okej spel för att funnist så länge. Jag gillar alla olika attackerna man kan göra. Det bästa me ddetta spel är att man kan göra så många olika slag och att man kan få så många olika gubbar. Jag vill jätte gärna rekomenderar er till detta spel för er som gillar tekken...

Betyg till spelet
Grafiken är väl så där, man ser suddigt i bland. Så därför får grafiken en 4a av mig.

Spelkänslan är inte den bästa! Man lever sig inte så mycket in i spelet. Så därför har jag valt att ge spelkänslan en 4a.

Ljudet är lite halvbra, man hör kanske lite suddigt i bland, men det tänker man inte på. Så därför har jag gett ljudet en 6a.

Hållbarheten är också lite halvbra, men jag skulle tippa att man behöver 2 timmar om dagen i 4 veckor för att tröttna helt. Så därför har jag valt att ge hållbarheten en 6a.


Med vänliga hälsningar: Firedragon4

Totalbetyg: 5 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 4