Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSpider-Man

Playstation
Spider-Man
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  22 september 2000
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft
 • Antal ägare
  124
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Peter är på en lektion vid ett forskningscenter där de experimenterar med spindlar, helt plötsligt blir Peter biten av en spindel. Han mår inte så bra, men han märker snart att han har fått några slags superkrafter. Han kan klättra på väggar, spinna nät och en massa annat! Världen är inte längre som den var... du är en hjälte!

Du tar rollen som Peter Parker/Spiderman (Spindelmannen) i detta spelet, det är ditt "jobb" att skydda människor och hjälpa dem mot skurkarna i den stora staden New York! Men du får skynda dig, det är en ond härskare som har släppt ut gas i staden... ingen fara, förutom det att den är dödsfarlig. Så se till att håll dig på taken!

Låter kanske lätt...? Men så är det inte, du stöter på en massa olika hinder och skurkar! Även din ärkefiende finns med...gissa vem? Jo, Venom!

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ju jätteroligt! Det var också det första spelet som jag hade till mitt PlayStation, och det händer än idag att jag tar fram spelet och spelar lite. Det är riktigt roligt att svinga sig, klättra i taket och på väggar och bekämpa bovar och rädda människor!

Det är ett ganska stort spel då du som sagt, befinner dig i New York!
Det finns många olika bossar och banor som du måste klara av, och de är inte heller så lätta som man kan tro...

När man har klarat ut spelet så kan man låsa upp andra dräkter som, en blå dräkt som gör att du kan använda hur mycket nät som helst eller en röd och blå som gör dig osynlig när du håller inne en särskild knapp på kontrollen!

Även fast spelet är 9 år gammalt, är det ändå kul!

Betyg till spelet
Som sagt, det är ett gammalt spel, men det är ändå inte så värst dålig grafik... det mesta är faktiskt rätt bra detaljerat och miljön är rätt fin, det är inte som det kan vara på många spel, att man ser "små fyrkanter" när man står nära. 6/10.

Man känner sig faktiskt lite som spindelmannen och man kan sitta och spela i timmar! Finns nästan inget roligare i spelet än att svinga sig i nät och besegra fiender!
8/10.

Peter's röst låter nästan likadant som den gör i filmerna! Det är ju bra, samma med Venom´s röst! De flesta ljudeffekterna är bra, som när man svingar sig i nätet! När en fiende blir skadad, låter det nästan lite realistiskt, samma med när Peter/Spindelmannen blir skadad...8/10.

Man tröttnar inte på spelet så fort precis, det är alltid lika roligt med de olika sakerna man kan göra, mitt tips är också att du inte fuskar, utan du klarar ut spelet gång på gång (det är kul hela tiden, ja) och låser upp det olika dräkterna på egen hand! 9/10.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8