Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Resident Evil 2

Playstation
Resident Evil 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 maj 1998
  • Utvecklare
    Capcom, Virgin Interactive
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/02 -06 15:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om ett virus (t-virus) som spritt sig vidare nu till Racoon City. Viruset gör så att man förvandlas till en zombie när man dör eller om man blir biten av en annan zombie. Viruset sprids snabbt och det är endast ett fåtal som överlever! En av de överlevande spelar du! Man går omkring och letar efter överlevande och skjuter zombies! Jätte coolt tycker jag! Man kan antingen vara en kille eller en tjej. En sak som är häftigt tycker jag är att dessa två personer möter varandra under spelets gång vare sig man är tjejen eller killen. Om man som exempel är killen och springer genom en korridor jagad av zombies så kanske man springer rätt på tjejen. När man sedan byter skiva och är tjejen så kanske man kommer ut genom en dörr och helt plötsligt blir påsprungen av killen. Förstår ni sammanhanget?? Detta var bara ett exempel så att ni ska förstå hur det kan gå till! Jag tycker sådana saker är häftigt!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är jätte häftigt spel med läskigt, krypande känsla!! Speciellt när man sitter ensam i ett mörkt rum och spelar, då kan man räkna med några chockar! =) Det bästa med spelet är att det är läskigt och lite klurigt på samma gång! Jag har klarat spelet med båda gubbarna och njöt rätt igenom! Ville spela ännu mera!

Betyg till spelet
Grafik 6= den är ju som sagt halv bra, kantiga figurer och sånt... Men det är inte något man irriterar sig på tycker jag.
Spelkänsla=Strålande! Läskigt och nervpirrande! Jag älskar det!
Ljud=Jätte bra! Läskig musik i jobbiga situationer och lung när man "vilar" i sparningsrummen!
Hållbarhet=Strålande.... Vad mer kan jag säga!

Vill verkligen Rekommendera detta spelet!! Mvh // zappa90 alias emelie

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9