Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman

Playstation
Rayman
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    december 1995
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    216
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Speltest av Danielll

Inskickad av Danielll den 11/07 -05 16:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta här spelet är SUPERDUPER ROLIGT!! Det här spelet handlar om en gubbe som heter Rayman och ska hämnas på en farlig fiende som kallas för Mister Dark. Spelet går ut på att rädda alla de små gubbarna i burarna så man kan gå in till Mister Dark och förgöra han. Spelet är lite svårt med ändå roligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är superduper roligt. Följ med Rayman på äventyr med många och roliga banor. Möt bossar och förgör de. Hjälp Rayman att slå sönder burar. Det e kul att vara Rayman för att man kan tillexempel flyga med håret, kasta handske, springa och hänga sig. Jag tycker att spelet har mycket fantasi och vänskap.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken på Rayman och all backrund är jätte bra för att vara ett playstadion spel. Så att grafiken får en 10. Spälkänslan är rätt så hög för att man nästan inte vil sluta spela så det får en 10. Ljudet är rätt så roligt när Rayman skadar sig och det är bra att ljudet är roligt. Musiken på banorna är också jätte bra så ljudet får en 10 av mig. Hållbarheten varar rätt så länge typ i 2-4 år men vissa kan tröttna på kort tid och vissa kan tröttna på lång tid så den får en 7 i hållbarheten

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10