Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Rayman

Playstation
Rayman
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    december 1995
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    216
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.2

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 29/11 -07 03:31

Sista banan på hela spelet är Mr. Dark's bana. Första "leveln" är att du åker på en stekpanna i en glasyrbacke. Det kommer hål i bland. Hoppa när du märker att du inte klarar det utan att hoppa. Hoppar du för ofta så kommer du inte upp på en lite högre punkt. Hoppa på lite färre ställen då.
Sen kommer det komma någon slags sirap eller kolasås på banan, hoppa då över det så fort som möjligt. Det finns på två ställen. På ungefär 80% av banan och i slutet av banan. Så tänk på det.
Nästa "level" av banan så kommer Mr. Dark att göra så att din egen figur följer efter dig. Så som du har gått, kommer den också att gå. Så du får se upp, och stanna inte på en plats för länge. För då kommer din "klon" att
gå in i dig. Och då skadas du. Klara banan som vanligt annars.
På tredje "leveln" kommer Mr. Dark som vanligt att förtrolla dig. Så nu är vänster höger, och höger är vänster. Men i ungefär 60% av den "leveln" så kommer Mr. Dark att trolla bort det. Sen ska du klara banan som vanligt.
Efter den "leveln" så kommer du möta bossarna.
Först möter du Mr. Dark ett litet tag. Gör bara så som du gör, du märker vad du ska göra.
När du klarat av honom så kommer Klo-bossen, hoppa bara över hans klo när han kastar i väg den. När du är i luften och klon är flygande bakom dig på marken så kasta en näve på honom. Gör så några gånger, sen möter du två Space Mama's. Stå i mitten, ducka först, sen hoppa upp så skjuter dom sen kasta en näve på en av dom. Gör så några gånger så klarar du dom. Efter dom kommer Mosquito in, du är liten, han är större.
När han hoppar upp i luften spring på cirkel åt siden då. När han landar kommer du att flyga upp högt upp i luften, kasta näven på han då. Gör om detta några gånger så försvinner han. Nu har du klarat sista bossen.
Lycka till! ♥

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.