Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lost Vikings 2

Playstation
Lost Vikings 2
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 7.8

Speltest av Marche

Inskickad av Marche den 15/01 -07 23:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om tre vikingar som har en fiende. När de är på en fisketur händer något konstigt. De kommer till deras fiendes ställe. De ser honom på en skärm (Fienden). Han säger till sin robot tjänare att föra dom till honom men plötsligt blir det strömavbrott. De tre vikingarna slår ned roboten och tar hans saker t.e.x skölden han har på magen. Sen ser Olaf (den knäppe gubbben) en spak där det står do not touch. Men han tror att det står donuts (munkar). Där börjar deras resa. Sedan möter de en varg och en drake. Spelet handlar mest om att man ska klara alla banorna och komma hem till deras by. De tre vikingarna, vargen och draken heter: Eric, Baleog, Olaf, Fang(vargen) och Scorch(draken).

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckte spelet var roligt men ganska dålig grafik. De tre vikingarna sa så massa roliga saker det var bra med spelet. De visste att det var en som styrde dom. För ibland när man hadde förlorat på en bana så pratade dom och sa att det var spelarens fel att de kom tillbaka från början. Det finns massa konstiga gubbar på det spelet t.e.x (Pojken med en klubba i handen) han var konstig men änd rolig.

Betyg till spelet
Grafik gedde jag en 5 av 10 för det såg så overkligt ut (men det var roligt). Spelkänsla var jätte bra jag kom värkligen in i spelet som om det var jag som var inne i det där för gedde jag det en 8 av 10. Ljudet var strålande jag Älskade musiken i spelet det var inte så jätte många låtar i spelet men jag tyckte det var bra ändå. Hållbarheten är bra jag har haft mitt spel i 6 år och har det ännu därför fick den 9 av 10

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8