Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFinal Fantasy VIII

Playstation
Final Fantasy VIII
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  27 oktober 1999
 • Utvecklare
  SquareSoft
 • Antal ägare
  227
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Nolaer den 24/06 -05 20:22

Squalls ultimata vapen Lionheart på cd 1

Du behöver följande:
12 pulse ammo
8 dragon fangs
1 adamantine
8 screws

Du behöver ha Siren från Dollet communication tower (använd draw på Elvoret för att få henne), lär henne sedan "life mag ref" och Quezacotls "card ref" för att få fram följande:
100 death formler,kan förfina kort man vunnit för att få fram dem med hjälp av Sirens "life mag ref", ex:
Belmhel = 1 saw blade = 10 deaths
Tornberry = chefs knife = 30 deaths


När du har det tar du junction på Siren och sätter 100 deaths på ST-ATK på någon karaktär, sedan kilar man iväg till tränings centret i Balamb garden och springer till höger och slåss mot T-rex (man kan gå upp massor med levels), på så sett kan man döda T-rex på ett slag och få Dino bones (som man med Diablos Time mag ref kan få ut 20 quakes av ett dino bone), Star fragments och med lite tur vad man behöver, nämligen energy crystals och dragon fangs! (fast räkna med att ha hön level innan T-rexen tappar sådant)
Man kan antingen få energy crystals på det sättet eller om man tar sig tid och spelar ihop 20 Elnoyle cards och förfinar till energy crystals... (jobbigt men det funkar)

När man väl har 2 energy crystals använder man Ifrits "ammo ref" på dem och får på så vis fram 20 pulse ammo som behövs för tillverkningen av lionheart.

När man sedan är klar med sitt uppdrag i Timber och är på fri fot kan man passa på att kila iväg till stranden mitt emellan Dollet och tomb of the unknown king och springa runt på stranden tills man stöter på Adamantines.
man måste ha 30 eller högre nivå för att man ska få Adamantine för att ha dödat dem, ett tips är att använda formeln "meltdown" på dem för att de sk abli lätta att slå ihjäl.

Screws får man genom att dunka de små kräken Geezards som finns i princip överallt på Galbadias landskap.

Lycka till!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.