Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Final Fantasy VII

Playstation
Final Fantasy VII
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    17 november 1997
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    292
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.3

Speltest av FF7fantasten

Inskickad av FF7fantasten den 02/09 -05 10:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Under spelets gång är du en person som är kallad Cloud och ett gäng! Du har till uppdrag att rädda jorden innan Sephiroth (din fiende) föstör den. Under spelets gång slåss du, du tränar och möter en massa olika bossar. Medans du spelar hittar du olika vapen och nya vänner. "Materia" är magin i spelet och du kan även skaffa "summons" alltså så kan du få såna som Odin, Ramuh och den starkaste Knights of round. Allt detta i ett enda spel!!

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är bra för att handlingen är så bra i spelet och även ljudet allt som är med ska höra till och allt är bra gjort förutom grafiken den kan vara dålig men annars håller spelet länge och du hinner varva (klara av) spelet många gånger och du kommer att vilja spela det varje dag om och om igen!! Det här spelet skulle jag rekommendera till alla som tycker om Final Fantasy!!

Betyg till spelet
Grafiken kan vara rätt så dålig, tycker vissa, för att gubbarna är lite kantiga och inte så väl gjorda, men det är spelkänslan och handlingen som tar över och det tycker jag är bra!! Ljudet/ ljudeffekterna är väldigt bra eftersom man har ljud till allt (förutom röster) som det ska vara!! Hållbarheten är inte alltid så bra men tar man hand om skivorna så ska det hålla i minst 5-10 år det tycker jag är ganska bra!!
Ps. Jag har köpt ett till Final Fantasy VII eftersom mitt förra blev trasit men det höll i 7-8 år!!

Totalbetyg: 6 Ljud: 7 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8