Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Disruptor

Playstation
Disruptor
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    November 1996
  • Utvecklare
    Insomniac Games
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av firespyro den 18/06 -06 09:37

För att hitta "Submachine Gun" gå till banan Secret Waterway och använd sniper och sikta in i vattenfallet. Så finns det en knapp skjut på den som kommer ett hål i backen. hoppa ner och där finns den.


För att hitta alla ??? Gun bitar. Bitarna finns på dessa banor.

Första Biten: Gå till banan Toxic Drive och i rummet till vänster i början så finns det massa robotstenar skjut på olika kroppsdelar i denna ordning: Vänster Ben, Magen, Höger arm, Höger Ben, Huvud, Vänster Arm. Och där inne finns biten.

Andra Biten: Gå till banan The Labratory of the Death och i början bakom en trasig maskin finns en knapp tryck på den och du har 30 sekunder att hinna till "checkpointen" om du hinner så finns biten där.

Tredje Biten: Gå till första bossbanan alltså Jungle Cave och innan du går in till bossen sväng till höger och där finns en lite avsats hoppa dit och där finns en knapp tryck på den så kommer biten.

Fjärde Biten: Gå till nästan banan Evil Mansion och om du kollar i början hur banan ser ut i början ser du nåt glittligt på taket. För att komma upp måste du för betala 20000$ till Mansion Guard då börjar en fläkt fungerar använd det så kommer du upp.

Femte Biten: Gå till sista banan No Way To Hide for Disruptor i början när du blir jagad av bossen i första tunneln så finns lite passage där inne finns den.

Sjätte Biten: Gå till banan No Way To Hide for Dusruptor vid slutet när du möter bossen. Besegra honoms första liv då kommer han slå sönder en spricka i berget och han hoppar igenom berget då inne i berget där finns den.

Sedan går du till Secret Saler betala 10000$ så sätter han ihop den vapen är jättebra du är typ odödlig med det.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.