Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Disneys Kejsarens nya Stil

Playstation
Disneys Kejsarens nya Stil
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.2 6

Speltest av dracula_s

Inskickad av dracula_s den 10/06 -05 16:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Den onda kvinnan Yzma och hennes kumpan Kronk försökte döda Kuzko. Yzma vill ta över Kuzkos jobb som kejsare, och för att göra det måste hon döda honom. Men av misstag förvandlar dom honom till en lama. Sen tillslut kommer kuzko i den gode bonden Patzhas ägor och vill hitta hem. I spelet får du vara Kuzko som ska ta sig till Yzmas labb för att förvandlas till människa igen. För att uppnå det måste du ta dig igenom massor av farliga nivåer. Lyckas kuzko förvandlas till människa igen? Det hänger på dig.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är rätt kul fast det är passar någ mest till yngre barn. Fast som jag sa så är spelet väldigt roligt och man spelar massor av timmar innan man slutar. Dom har väldigt roliga repliker i spelet. jag rekomenderar detta spel till alla som är yngre. Stick genast till affärern om du gillar såna spel. Det kostar väl från 200-300 kr.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte så bra för dom rör inte ögonen och så är det inte så många detaljer. Det finns också massor av klipp från filmen Kejsarens nya stil.
Ljud: Ljudet är väldigt bra. Rösterna är från filmerna ock så är det massor av musik till banorna.
Spelkänsla: När man spelar kan man knappt sluta. Man tänker bara göra en nivå till men så fortsätter man med nästa nivå så man spelar väldigt länge.
Hållbarhet: Man spelar väldigt länge och så tar det lång tid innan man tröttnar på spelet så det spelar du länge.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9