Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dino Crisis 2

Playstation
Dino Crisis 2
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 5.5

Speltest av roar

Inskickad av roar den 16/03 -06 23:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet är det lite svårt. Men när man lär sig är det lätt. Spelet går ut på att du ska rädda alla i Edward City och ska hitta 3 Energie Disk så att du kan klara spelet. Men det finns dinosaurier som vill hindra dig och döda dig. Du kan samla pengar (EXP) genom att döda dinosaurier. Sen ska du också samla på Dino Disk (info om dinosaurier). När du kommer till "Militär basen" ska du inte döda T-Rexen utan springa upp och klättra på trappor som finns bredvid några containers. Sen när du klarat spelet fär du välja mellan vissa gubbar och du får mini spelet Extra Crisis, Sen är det att börja om på medel (På lätt får du köpa gubbar, på mellan får du köpa Dinos på svårt får du velja dinos igen, allt om du har klarat spelet).
Sen Är det att tävlia i minispelet som till exempel hur fort du dödar alla dinoaurier och så vidare. Sen när du har Klarat spelet på svårt Fårt du Platinum kortet "ESP" (oändlig ammotaion på alla vapen med ESP kortet).
Och då kan du börja om spelet med oöndlig ammonation.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är Okej, jag tycker att spelet är kul, ändå om spelet är jätte gammalt så tycker jag om det. Jag tycker att Capcom har gjort mycket jobb för att skapa så bra ett spel kanske bara på talet 99- 2000. Jag tycker också att det finns ollika vapen, det som är det roliga är att det finns 2 händiga vapen och 1 händiga vapen som man kan bära genom spelet.
Också är det roligt med att man kan vara olika gubbar, i uppdraget kan du bara vara Dylan och Regina, i minispelet kan du vara många fler. Det är ett bra spel tycker jag.

Betyg till spelet
jag ger en 6:a till grafiken, när man ´kommer till vissa platser ändras grafiken i filmerna (som t.ex. början).
Spelkänslan ger jag en 4 för att det är ändå fantasi spel,
och ibland så är spelkänsla inte så jätte jätte bra.
Ljudet får en 7:a, för ett gammalt spel är 7 för mycket, men i spelet är ljudet jätte bra, allt hörs väl och tydligt.
en 5:a för att min skiva är repig, lite men funkar ändå bra, så, spelar man för mycket blir skivan repig.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 4