Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Bandicoot 3: Warped

Playstation
Crash Bandicoot 3: Warped
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    december 1998
  • Utvecklare
    Naughty Dog
  • Antal ägare
    464
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8

Fler fusk

Tips

Inskickat av CTR_MT den 18/11 -04 17:50

Några tips vad man ska göra på bossarna:


1. Tiny Tiger: På den här bossen så ska man akta sej när han kommer med sitt spjut och ska försöka slå dej och sen när han har fasnat i marken med spjutet så snurrar du på honom då tappar han liv, han kan hoppa med spjutet 4-6 gånger. Efter det så släpper han lös sina tigrar som du ska akta dej för men man kan också snurra på dom, sen så forstätter det tre gånger.

2. Dingodile: Dingodile står innanför massa is tappar som du ska låta han skjuta sönder med hans eld kastare. Men akta dej när han skjuter upp eld skott i luften. Medans han försöker skjuta dej så skjuter han också sönder is tapparna och när du kan komma in till han så ska du snurra han så han sprängs han och tappar liv. Sen blir det bara svårare och svårare och det fortsätter tre gånger.

3. Dr, N Trophy: Han står på en platå och du på en och imellen är det ett stup, då skjuter han först eldbollar som du ska hoppa över och ducka för en del. Sen kommer det eld strålar från varje håll dom ska du hoppa över och sen så kommer det fullt av plattor över stupet som man kan hoppa på över tills han platå och snurra han, sen blir det banan svårare och svårare det fortsätter också tre gånger.

4. N, Gin: På denna boss är man Coco Bandicoot i ett rymdskepp och då ska man skjuta N, gin på olika ställen som klusprutan och missilerna och lampan i mitten som inte gör nått. Man måste också akta sej för kulsprute skotten och missilerna. Sen efter man har sprängt alla grejor kommer man till en annan boss. N, gin är det också men då är han ett rymdskepp först var han en robot då skjuter han mer missiler och så skjuter han gula bomber som följer efter dej. Akta dej för alla faror som kommer. Man kan också skjuta med rymdskeppet.

5. Dr. Neo, Cortex: Här är sista bossen Cortex så ska du akta dej för Aku aku och Uka uka när dom slåss, dom slåss på tre olika sätt: Skjuter laser strålar mot varandra, slåss, och slåss på ett annat sätt, och varje gång dom slutar så kastar Cortex ut minor dom du ska akta dej för och sen så kan du snurra ner han i ett håll. Det här håller på tre gånger.

Fusket har betyget 7.46 (23 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

hulk12 den 15/05 -09 16:41
Jag visste redan hur man gör. Men bra fusk för dom som inte vet.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.