Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bio FREAKS

Playstation
Bio FREAKS
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    september 1998
  • Utvecklare
    Saffire
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 2.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 02/02 -06 22:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Biofreaks är som Tekken-spelen, fast man befinner sig i framtidens Amerika och man är monster, robotar eller hälften robot, hälften människa. Detta spel är mycket blodigare än Tekken. Armar sprängs bort av en mini-bomb, blod som sprutar ur armen och det ser ut som det kommer blodstänk på skärmen när den ena motståndaren har förlorat. Det här spelet går ut på att slåss, slåss och åter igen slåss. Det är inte kul. I Tekken finns en bakgrund till alla karaktärer, det gör det inte i Biofreaks.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett dåligt spel med dålig grafik och jobbiga kontroller. Det var väldigt svårt också. Det här spelet ska man nog bara köpa om man verkligen gillar spel där det bara går ut på att spöa den andra motståndaren så mycket som möjligt. Och att det bara finns 8 stycken karaktärer att välja emellan gör inte saken bättre.

Betyg till spelet
Grafiken var dålig. Alla bakgrunder och karaktärer var kantiga. Och det är så onödigt att det sprutar så mycket blod. Jag förstår inte riktigt varför de har gjort så. Jag ser ingen spelglädje i det. Spelkänslan är dåligare än grafiken. Man går runt på en liten bana och trycker på 3 knappar så att det flyger missiler ut från ryggen och träffar motståndaren. Så gör man i princip för att klara en strid. Ljudet är dåligt. Det hörs ingen bakgrundsmusik. Det enda man hör är stönanden och när det splattar blod över skärmen. Det här spelet håller inte länge. Det förstår ni nog varför.


//Light

Totalbetyg: 2.5 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 2