Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in007: Tomorrow Never Dies

Playstation
007: Tomorrow Never Dies
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2000
 • Utvecklare
  Black Ops Entertainment
 • Antal ägare
  63
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.4

Speltest av _Zero_

Inskickad av _Zero_ den 09/02 -06 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som James Bond och som i filmen Tomorrow Newer Dies är spelet ungefär likadant. Man kör olika banor, det finns 10 olika att utföra. Man kan köra på 2 svårighetsgrader. Den ena är Agent den är lättast och så kan man köra på 007 och det är den svåraste. Ibland kan spelet verka väldigt svårt, men oftast lätt om man kör det mycket. Det finns 4 olika bossar att besegra och den sista bossen (Elliot Carver) är den svåraste och ska du besegra honom krävs det att du har ett bra vapen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är helt okej! Jag fick spelet år 2000 och då tyckte jag att spelet var jättekul och då var spelet rätt dyrt. Idag kan spelet kosta runt 100 kr bara. Det är mycket skjutning i spelet så för er som gillar sådana spel så rekommenderar jag spelet. Kör man spelet ofta så klarar man det ganska fort och man tröttnar nog på det med.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så bra tycker jag. Tillexempel händerna på gubbarna är fyrkantiga ibland, men det är väl för att det är på Playstation det är så. Spelkänslan är helt okej. Ljudet är ganska bra, men det är mycket skjutande och sånt så det kan vara jobbigt att lyssna på och musiken som man hör i bakgrunden är riktigt bra ibland. Hållbarhetern är rätt bra den med, fast när man har klarat spelet så har man inte så stor lust att spela det igen.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7