Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inZoo Tycoon: Complete Collection

PC
Zoo Tycoon: Complete Collection
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  8 november 2003
 • Utvecklare
  Blue Fang Games
 • Antal ägare
  354
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.8

Speltest av gunners257

Inskickad av gunners257 den 24/02 -07 16:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är som dom andra Zoo Tycoon spelen.
Man bygger upp ett Zoo. Du ska försöka bygga ditt zoo så bra du kan så djuren trivs och att så mycket folk som möjligt kommer till ditt zoo. Om dina djur inte trivs, om dom inte får mat, trivs inte med inhägnaden eller nåt annat liknande så kan dom göra så att du inte får skapa mer djur.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är hyfsat man har spelat bättre spel och man har spelat sämre spel. Spelet är ett spel du kanske vill spela ibland men det är inget spel jag skulle spela varje dag jag kunde i 1 år. Detta är ett måste spel för min del, det är både roligt och ganska avslappnande. Jag tycker detta spel är som Roller Coster Tycoon men du bygger ett Zoo istället.

Betyg till spelet
Grafiken: Jag tycker Grafiken är BRA det är inte världsklass men den är inte den sämsta jag sett. Spelkänsla: Jag tcker det inte är mycket till spelkänsla den är OKEJ Ljud: Jag tycker Ljudet är ganska enformigt men det är sådär. Hålbarhet: Hålbarheten är ganska tråkig. jag tycker den är ganska för mcyket enformig. Det enda du gör är bygga burar och gör så djur mår bra ganska enformigt.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5