Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Zoo Tycoon 2: Zookeeper Collection

PC
Zoo Tycoon 2: Zookeeper Collection
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    1 oktober 2006
  • Utvecklare
    Blue Fang Games
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 -

Fler fusk

Tips: Riktlinjer för ditt Zoo

Inskickat av Forsa den 18/07 -09 00:14

Mer pengar:
Då du spelar kampanjspel så är det inte ofta pengarna räcker till så lätt. På de flesta banor är det dock mycket växter i början. Tar du bort dessa kan du tjäna några tusenlappar extra att starta med, på detta sätt blir uppdragen minst sagt mycket lättare att klara av.

Djurens inhägnader:
Har du dåligt med pengar, men måste skapa en inhägnad för ett djur, så måste du inte nödvändigtvis använda dig utav staket/murar. Allt du behöver göra är att sänka marken där djuret skall vara. Detta räknas då som en inhägnad och det kostar inte någonting alls! Något negativt är dock att besökarna kan ta sig ner till djuret om du gör på detta sätt. Djuren kan då attackera dem.

Ingångar för djurskötare:
Då du sätter ut dessa ingångar så bör du försöka sätta dem på rätt många ställen. Gör du bara några få ingångar per inhägnad så kommer det ofta upp ”Djurskötare (namn) kan inte nå (något)”. Med andra ord så slipper du bry dig om djuren mer om du sätter ut många ingångar.

Skillnad i markhöjd för djuren:
Alla djur kräver rätt stort utrymme. Försök att inte ha så mycket skillnad i höjd på marken i dina inhägnader. Har du en grop någonstans, eller ett jättestort berg inne i inhägnaden så känns platsen mindre för djuret. Vatten spelar dock ingen roll.

Gångar:
För att besökarna skall må så bra som möjligt bör gångarna ofta vara dubbel, det vill säga två precis bredvid varandra. Detta är för att du enkelt skall kunna sätta ut bänkar, soptunnor och mat- och godisstånd överallt. Besökare behöver detta lite överallt för att trivas på ditt nöjesfält.

Lekparker och statyer/fontäner:
Bygg lekparker, statyer och fontäner lite överallt. Besökarna känner sig mer bekväm om det finns sådant runt om på ditt zoo.

Mycket djur:
Om djuren parar sig mycket känns inhägnaderna mindre ju fler djur det blir. Får du därför många djur i samma inhägnad bör du bygga ut den med tiden.

Flera arter i samma inhägnad:
Har du inte så stor yta så kan vissa djur ha samma inhägnad. I stort sätt det enda som krävs är att de kräver samma biotop.

Tack för mig.

Fusket har betyget 10 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.