Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











X: Beyond the Frontier

PC
X: Beyond the Frontier
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    31 december 1999
  • Utvecklare
    Egosoft
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9

Fler fusk

Tips

Inskickat av TCP den 07/03 -10 00:50

Mer pengar:

Det du behöver för det fungera är en Hex Editor-program, spelet, Windows-miniräknare (eller liknande) och en sparfil. Börja med gå in i spelet, om det är första gången du startar spelet så rekommendera jag att spela en liten stund och lite mer pengar för det ska så smidigt som möjligt, men läs allt först så du förstår allt.

Spara spelet och skriv ner hur mycket pengar du har och kom ihåg vilken plats du sparade på. Stäng ner spelet nu och gå till spelets installationsmapp. Där hittar du dina sparfiler. Deras namn ska vara X0.SAV och uppåt. Öppna sparfilen där sparade nyss med Hex Editor-programmet du laddade ner. Öppna din miniräknare och ta upp till avancerat läge eller programmerareläget beroende vilket operativsystem du har. Skriv in talet som du nyss skrev ner från spelet. Tryck på "hex". Kopiera talet som du får fram. Gå nu till fönstret där du öppnade din sparfil i Hex Editor. Öppna sökfunktionen (CTRL+F) och kopiera. Du ska hitta talet två gånger. Om du hittar det flera gånger så har du val.

1. fortsätta spelet tills du får mindre eller mer pengar
2. chansa

Om inte fått talet två gånger så gå tillbaka till din miniräknare och välj "dec" och önskat nummer (det får bara inte överstiga två miljader). Tryck åter på "hex". Kopiera och klistra in på hex-dokumentet, där fick dina två sökträffar. Säkerhetskopiera om du inte gjort det än och spara. Gå in i spelet och du borde har fått mer dina pengar.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.