Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Worms 3D

PC
Worms 3D
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 mars 2004
  • Utvecklare
    Acclaim, Team 17
  • Antal ägare
    297
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8

Speltest av Qeaker

Inskickad av Qeaker den 27/06 -05 11:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är ett lag med maskar, man ska möta ett annat lag.
Du skall styra en mask till fienden. När du ser fiende masken kan du ta fram jätte många vapen t.ex: Bazoka, Hagelbössa, Shotgun m.m. Det är fantastiska banor men det bästa med spelet är att det är 3D! Du ska döda alla maskar i fiendens lag innan tiden tar slut. Om ditt lag dör först så förlorar du. Men du kan bara skuta en gång. Sen är det fiendens tur. Men sen är det din tur igen. Man kan välja massa med banor man ska spela på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är häftigt! Det är roliga ljud när man skuter någon mask eller när man blir träffad. Men det är inte så mycket ljud i spelets gång. Jag tycker det är så häftigt att det är 3D för på de andra Worms t.ex Worms 2 eller Worms Armageddon det är inte 3D på dem spelen det är 1D. Spelet är också roligt. Svårt men det ska det vara! :) Köp det!

Betyg till spelet
Grafiken är häftigt bra! Det är 3D man kan gå runt. Maskarna är bra gjorda, husen är bra gjorda, allt är bra gjort!! Därför ger jag en 10:a på grafik.
Spelkänslan är grymt bra! Därför ger jag en 9:a.
Jag ger en 8:a på ljudet för det är inte så mycket ljud under spelets gång. Det hörs bara när man skuter och när maskarna pratar. Därför ger jag en 8:a.
Hållbarheten är strålande bra! Jag säger bara två saker!
Köp spelet!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9