Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Worms 2

PC
Worms 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 december 1997
  • Utvecklare
    Team 17
  • Antal ägare
    443
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av Ecko

Inskickad av Ecko den 04/06 -09 08:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som maskar i det här spelet och det hör man ju på namnet också, "Worms 2". I spelet gör du allt för att krossa fienden. Du kan köra kampanj, "singel player", "multiplayer". Ja, det finns en massa olika saker att göra på det här spelet. Du kan t.ex ändra hur mycket vapnen ska skada, sprängkraft mm. Du kan välja hur mycket liv dina maskar ska få börja med. Vilka vapen som dina lag ska få börja med, vilka vapen som ska få komma i de klassiska vapenlådorna. Gör dina egna lag med eget lagnamn, namn på maskarna. Samt att du får välja egen specifik röst till ditt lag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett väldigt roligt spel. Det är roligt att för en gångs skull spela som något annat än människor, som krigar mot varandra. Då det är ett stort utbud av vapen, banor, olika teman för varje bana. Ett mycket kul spel från 90-talet. Jag kan då lätt spela det här spelet ganska länge. Man tröttnar faktiskt inte på det så lätt även om spelet är i 2D. Jag tycker att de gamla Worms-spelen är mycket bättre än dom nya. Men det är jag det.

Betyg till spelet
Grafiken, eftersom spelet är 12 år gammalt, men ändå håller bra kvalité, så håller grafiken hög klass jämfört med gamla spel. Det finns inget som helst fel på grafiken i detta spel. En välförtjänt 10:a.

Spelkänslan är väl sådär, då spelet är i 2D känns det ju inte riktigt. Det enda som kan synas lite 3D-"aktigt" ut, är när maskana vänder sig om.

Ljudet är magnifikt för att vara ett spel från 97. Jag gillar verkligen när maskarna vrålar på varandra, typ "vad håller du på med?" eller "festen har bara börjat". Mycket sköna explosions ljud från alla diverse vapen också, en 10:a.

Hållbarheten är kanon, därför att jag kan spela spelet i evigheter bara för skojs skull. Det finns så mycket att göra i spelet, testa på nya banor, spöa datorn i en omgång. Det finns liksom inget stopp i allt det hela. Ett magnifikt spel från Team 17.
Som är ett av mina toppspel än idag.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 5