Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: Wrath of the Lich King

PC
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Speltest av Lucold

Inskickad av Lucold den 31/12 -08 13:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om det nya expansion paketet till World Of Warcraft, det heter då Wrath Of The Lich King, som är en uppföljare till The Burning Crusade. I spelet så ska man uppnå en ny level som då är 80, i The Burning Crusade så var level 70 det högsta. Wrath Of The Lich King utspelas i det nya landskapet Northrend. Det har också lagts till en ny klass som heter Death Knight. I spelet så kan man göra nya uppdrag, utforska nya platser och framförallt finns det nya bossar att klå! Det finns nya fina mounts och tjusiga titlar. Nya folkslag som du kan bli goda vänner med och få stiliga prylar.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är näst intill världsklass. Ett av mina favorit spel, enligt mig en väldigt bra uppföljare (och bättre) än The Burning Crusade. Det är "is-landskap" som jag gillar mycket mer än "rymd/eld-landskap". Det är mitt favorit World Of Warcraft och jag kommer nog inte tröttna på ett långt tag framöver. Om du har World Of Warcraft så är det ett måste att skaffa.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är inte så stor skillnad från de två andra, men det är väldigt bra gjort enligt mig, en 8:a.

Spelkänsla: Kanon, ibland kan det kännas som man kommer in i spelet, det är väldigt bra gjort och tider bara flyger iväg när man spelar, en solklar 10:a.

Ljud: Ljudet är bra det med, jag gillar World Of Warcraft ljudet väldigt mycket och det gör så man lever sig in i spelet mer, en 8:a.

Hållbarhet: Detta spelet håller väldigt bra, jag har spelat World Of Wacraft i 3 år och har tröttnat totalt i runt 1 månad, vilket jag tycker är väldigt lite. Spelet håller väldigt bra och det finns mycket att göra, en 10:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10