Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: Wrath of the Lich King

PC
World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    13 november 2008
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    145
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.8

Fler fusk

Tips: Skaffa pengar

Inskickat av goldmusen den 26/10 -09 13:39

Ett bra sätt att skaffa pengar på WoW är att t.ex fixa mining och jewelcrafting. Om du har jewelcrafting så kan du prospecta ores, alltså du tar sönder det och får blåa eller gröna stenar, och med mining hackar du en massa Saronite Ores i Sholazar Basin. Sen kan du göra jewelcrafting daily, och få en Dragon´s Eye som du får kanske 80g för, och questet är väldigt lätt och simpelt. Sen kan du också göra en Frozen Orb. Kostar lite gröna stenar och en frozen orba att göra, men du får en massa blåa stenar när du öppnar den. Det går att göra var tjugonde timme.

Fusket har betyget 4 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

TP_Link den 15/11 -09 22:34
VÄRDELÖST! 1 av mig, man drar ju förfan till WG och får en massa Rich Saronite och Titanium på köpet. Sen så gör man 25 dailies carje dag, man får cirka 400 guld om man räknar med allt grönt och sånt man kan sälja också. VÄRDELÖST!

Mal_ganis den 18/05 -10 08:47
Saken är bara den att Jc är ett av de jobbigaste och mest guldkrävande skills och levla upp. Om du inte ska mina exakt allting själv så kostar 450Jc runt 5K gold om inte mer, att farma ihop det guldet och sedan farma guld igen är bara om du ska pvpa...

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.