Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: The Burning Crusade

PC
World of Warcraft: The Burning Crusade
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 januari 2007
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    472
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.7

Speltest av Mal_ganis

Inskickad av Mal_ganis den 18/05 -09 11:50

Handling / story / vad man gör i spelet
I flera tusen år har Illidan Stormrage regerat över landet "Outlands". Där han sprider terror och rädsla. Nu har du liksom alla andra upptäckt detta land och måste förinta den ondska som förpestat Outlands.

Detta är iallafall den egentliga storyn bakom instanserna och raiderna i "World of Warcraft: The Burning Crusade".

Detta är ett MMORPG "Massive Multiplayer Online Role Playing Game" som är en expansion av den första versionen "World of Wacraft". Denna expansion ger förutom två stycken nya raser ett helt nytt område att spela över. Inkluderat med flera nya instancer och raider. För att inte nämna 10 ytterligare levlar att nå.

Själva principen är dock densamma, du skapar en karaktär som du tränar upp nivå efter nivå till du når max nivå 70. På vägen kommer du behöva göra otaliga uppdrag samt döda ofantligt många monster som står i din väg. När du väl nått milstolpen nivå 70 så kommer du få en ny prioritering. Nämligen att få tag i den bästa möjliga utrustningen som kan fås. Detta genom att raida olika instancer vars monster tappar utrustning och vapen.

Vad jag tycker om spelet
Spelet i sig är extremt tidsödande, dock är det väldigt lätt att fastna i det då hela spelet ger en känsla av en ny värld.

Det ger en härlig känsla av grafik, ljud, omgivning och gemenskap som gör att spelet är så farligt att fastna i. Dock så gör inte alla det men det är en stor fälla.

Av då mina egna åsikter så har det en personlig skala av någonting mellan 4-6 / 10. Detta för att hela spelet är beroende på att folk ska fastna i det. Å andra sidan så är det väldigt bra strukturerat och planerat för maxad upplevelse.

Betyg till spelet
Grafiken kan ändras från kass till vass. Men i maxat läge så är den nästan oslagbar. Då spelet är så pass stort och det håller samma standard i alla lägen så kan man inte direkt klaga på grafiken (om man hade haft större hade ingen dator klarat av det). Så det får en klar 9.a

Spelkänslan är också extremt bra. Då du har en egen karaktär som du kan göra nästan vad som helst med så hindrar inget dig. Du kan göra allt från att vara en monster-dödande slaktmaskin till en alltiallo som hjälper allt och alla från raider till ekonomiska besvär.

Ljudet som skapats genom orkester kan inte förnekas att vara i världsklass. Alla miljöer har ett tema som passar perfekt in i musiken då nästan inget lämnas åt slumpen, en klar 10.a med andra ord.

Hållbarheten är nog det största problemet i spelet. Då hela spelet går ut på att i stora drag "Levla - Skaffa Gear - Spela PvP - Skaffa bättre Gear - Skapa ny karaktär - Levla - o.s.v."

Detta gör att många kan tycka att detta spel blir tidsödande och tråkigt. Även om det finns ca 9 miljoner spelare.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9