Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft: The Burning Crusade

PC
World of Warcraft: The Burning Crusade
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    16 januari 2007
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    472
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Blandade tips

Inskickat av Gereg den 19/08 -08 16:33

Ett sätt att få mycket pengar på är att solo'a Stratholme, en Instance i East Plagueland. Det är den svåraste PRE TBC Instancen. För det måste du vara bra Gearad, och/eller ta med en kompis dit.

När du kommit in dit ska du gå Living Side av Instancen. Där lootas Righteous orb, som är värd ca 50-70g (beror på vilken server). Sista bossen kan också loota Pattern: Flask of destilled Wisdom, som jag sålde 2 ggr för 250g.

Om du är enchanter föreslår jag att du går hela instancen, inte bara Living side, för att det finns fler bossar i Undead side och därför kan du disenchanta dem och då har jag fått shards för över 400g.

Fast det kan ta 1-3 timmar, beror på om du har en kompis eller är ensam och hur många gånger du dött.

En bonus är att sista bossen kan loota undead mount, Deathcharger.

---------------------------------------

Jag har ett tips om du är Hunter. Om du har tråkigt kan du sätta in ditt Pet i Stable och sticka till exemel till nybörjarplatsen för Orc/Troll om du är Alliance, och Human om du är Horde.

När du är där ska du tämja en Wolf, och sen döpa om den till ett bra namn. Men eftersom man inte kan döpa dem likadant så måste du döpa den till ett namn som de tror är en rare. När du har gjort det, så ska du gömma dig på ett ställe, där ingen ser dig, och använda Eye of the Beast. Eftersom den bara varar i en minut så måste du kolla först om det finns några nybörjare där.

Nu när allt är klart så skickar du på din pet till närmsta nybörjare. Din Pet kommer ha massor av liv och ta runt 30 liv, så de kommer dö fort och inte fatta vad som har hänt.

Om du vill undvika att level 70's kommer dit så attackera inga vakter, för då står det att stället är attackerat, och de kommer ditt för att döda dig. Nu när du vet hur man gör, så gå och testa det. Jag har gjort det ett dussin gånger, och det är roligt.

Fusket har betyget 6.67 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Mrarne den 25/08 -08 18:15
Naxxramas är den svåraste PRE TBC raid instancen. jag tycker att Scholomance är svårare än Stratholme.

giratina_96 den 06/10 -09 20:55
attackerar vaktena dit pet om man går för bi

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.